Ματς γιορτή με τους παλαιμαχους το Σάββατο με ελεύθερη είσοδο και διάφορες εκπλήξεις

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Λευκάδα ενημέρωσε  ότι δεν θα κατέβει το Σάββατο στην Κρήτη και έτσι ευκαιρίας δοθείσης θα πραγματοποιηθεί ένα φιλικό μεταξύ του ΟΦΗ και των παλαιμάχων της ομάδας.

Στα χαρτιά θα πάρει το παιχνίδι με την Δόξα Λευκάδας ο ΟΦΗ καθώς οι “νησιώτες” ενημέρωσαν ότι δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στην Κρήτη. Το μη αγωνιστικό κίνητρο για την ομάδα της Λευκάδας η οποία έχει υποβιβαστεί και το γεγονός πως το ταξίδι είναι εξαιρετικά ζημιογόνο οικονομικά έκανε τους ανθρώπους της ομάδας να πάρουν την απόφαση να μην κατέβουν στην Κρήτη. Έτσι ο ΟΦΗ θα πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά με 20-0.

Στον ΟΦΗ με την ευκαιρία αυτή αποφάσισαν να διοργανώσουν ένα φιλικό με τους παλαιμάχους με ώρα έναρξης τις 17:30 όπου η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα υπάρχουν εκπλήξεις και λαχειοφόρος αγορά. Στον ΟΦΗ ελπίζουν σε ανταπόκριση του κόσμου καθώς τα έσοδα που θα μαζευτούν θα πάνε στους παίκτες οι οποίοι αν και απλήρωτοι εδώ και καιρό κατέβαιναν κανονικά στις προπονήσεις και στους αγώνες και έσωσαν την ομάδα από τον υποβιβασμό κόντρα σε ΄όλα τα προγνωστικά.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το Σάββατο και έτσι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ όλων να στηρίξουν αυτά τα παιδιά που έσωσαν την ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook