Έκλεισε η χρονιά για τον ΟΦΗ με χαμόγελα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, μέχρι και 3ποντο από τον Τακιανό (!), οι παίκτες του ΟΦΗ αποχαιρέτησαν τον λιγοστό κόσμο που βρέθηκε στο ΒΑΚ και πλέον ξεκινούν τα ερωτηματικά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ήταν το μοναδικό παιχνίδι της χρονιάς που δεν είχε κανένα άγχος! Ο ΟΦΗ εξασφάλισε την παραμονή του την περασμένη αγωνιστική στον Βόλο κόντρα στη Νίκη και το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα παλαιμάχων ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Περισσότερο από όλους το ευχαριστήθηκαν οι ίδιοι οι παίκτες του ΟΦΗ αλλά και ο Φώτης Τακιανός με το ματς να εξελίσσεται σε μια προσωπική κόντρα ανάμεσα στους πρώην συμπαίκτες, Νίκο Δελατόλα και Δημήτρη Καραδολάμη. Οι δυο τους ξεκίνησαν ένα κρεσέντο επιθέσεων με τον Καραδολάμη να βάζει 7 (!!) τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο.

Τα μέλη της επιτροπής μπάσκετ που τράβηξαν όλο το “κουπί” κατά την διάρκεια της χρονιάς ήταν παρόντες και έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερος κόσμος.

Το ματς ολοκληρώθηκε με τον κόσμο να καταχειροκροτάει τους παίκτες αλλά και τους παλαίμαχους που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Το σίγουρο είναι ότι η χρονιά έκλεισε με πολλά χαμόγελα και πλέον στόχος είναι να έρθει η νίκη στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά.