Τακιανός: “Η παραμονή της ομάδας είναι ένας άθλος” (vds)

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Φώτης Τακιανός μίλησε στο Gentikoule για την επίτευξη του στόχου της παραμονής και τόνισε πως αυτό που πέτυχε ο ΟΦΗ δεν ήταν απλά μια επιτυχία αλλά ένας άθλος. 

Ο Φώτης Τακιανός μίλησε στο Gentikoule για την επίτευξη του στόχου της παραμονής και τόνισε πως αυτό που πέτυχε ο ΟΦΗ δεν ήταν απλά μια επιτυχία αλλά ένας άθλος. 

Ο τεχνικός του ΟΦΗ έζησε κάποιες δύσκολες καταστάσεις τη φετινή σεζόν, ωστόσο η ομάδα κατάφερε να εκπληρώσει τον στόχο της που ήταν και η παραμονή.

Μιλώντας στο Gentikoule o Φώτης Τακιανός είπε για την επίτευξη του στόχου της ομάδας: 

Μόνο πετυχημένη θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την φετινή σεζόν. Εχουμε αναφερθεί πολλές φορές στα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε. Το ότι η χρονιά είναι πετυχημένη, ότι κρατηθήκαμε στην κατηγορία ακούγεται για κάποιους ότι είναι απλό. Δεν είναι απλά  επιτυχία αλλά άθλος η παραμονή της ομάδας.

Αναφερόμενος στο “κλειδί” της επιτυχίας ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε:

Το κυριότερο είναι ότι δημιουργήθηκε ένα κλίμα σεβασμού και εμπιστοσύνης το οποίο το στηρίξαμε αμοιβαία .Οι προπονητές βλέπαμε την προσπάθεια των παικτών και οι παίκτες τη δικιά μας. Υπήρχε αλληλοσεβασμός και αυτό ήταν το βασικά συστατικο για να μην φτάσουμε στο σημείο η ομάδα να μην βγαίνει στο γήπεδο και να διαλυθεί εντελώς.Εφόσον αποφασίσαμε να μην διαλυθεί και να τιμήσουμε τους εαυτούς μας και την ομάδα μπήκαμε μεσα στο γήπεδο. Ανταποκριθήκαμε στα παιχνίδια και αγωνιστικά κάνοντας μεγάλες νίκες. Όταν μπήκαν μέσα και οι τραυματίες παρά το μικρό ρόστερ καταφέραμε να έχουμε ενα πολύ καλό πρόσωπο.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook