Συνάντηση των μελών του ΟΦΗ με σκοπό την αναγέννηση του τμήματος μπάσκετ

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gentikoule τα μέλη της Δ.Ε. του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ θα έχουν συνάντηση σήμερα το απόγευμα όπου και θα τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς και οι πόροι που πρέπει να βρεθούν ώστε να μην αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα που είδαμε φέτος.

Μόλις λίγο καιρό μετά το τέλος του πρωταθλήματος στον ΟΦΗ κοιτάνε να μπουν οι βάζεις ώστε η ομάδα να μην χτιστεί τελευταία στιγμή όπως πέρσι και να μην υπάρξουν τα οικονομικά προβλήματα που είδαμε φέτος.

Έτσι σήμερα το απόγευμα θα γίνει συνάντηση μεταξύ της επιτροπής που συστάθηκε για να τρέξει την ομάδα την αγωνιστική σεζόν που μας πέρασε ενώ έχουν κλιθεί και όλα τα μέλη που βρέθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια στον σύλλογο.

Πρωταρχικός στόχος των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι να μπουν οι βάσεις και τα εχέγγυα ώστε να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις του απέναντι στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Επίσης σε ανεπίσημες συζητήσεις των ανθρώπων του ΟΦΗ υπάρχει φανερή διάθεση για ανανέωση της συνεργασίας με τον Φώτη Τακιανό κάτι το οποίο και θα επιδιωχθεί στον οποίο αναγνωρίζεται το ότι έσωσε την ομάδα αλλά και κατάφερε να την κρατήσει ενωμένη παρά το τόσα προβλήματα που υπήρχαν. Παράλληλα στόχος των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι να κρατήσουν τον βασικό κορμό από το υπάρχον ρόστερ και να γίνουν 3-4 ποιοτικές και σωστές κινήσεις.