Κάλεσμα από Δανδάλη για ενίσχυση της επιτροπής μπάσκετ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο Γιάννης Δανδάλης καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στη νέα, διευρυμένη, Επιτροπή Μπάσκετ ένα όψει της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο η προσπάθεια της διοικούσας επιτροπής Μπάσκετ, που για πρώτη φορά τόλμησε την περυσινή χρονιά να αναλάβει την ομάδα και παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες και τις αγωνιστικές ατυχίες, κατάφερε να πετύχει την άνετη παραμονή της ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία, χαρακτηρίστηκε επιτυχημένη.

Θέλοντας να συνεχίσει την επιτυχημένη αυτή συνταγή, ο Ερασιτέχνης   ΟΦΗ, ο Πρόεδρος Γιάννης Δανδάλης και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Μπάσκετ προσκαλούν, σε μια προσπάθεια διεύρυνσης της επιτροπής, οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην φετινή διοικούσα επιτροπή να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του στα Γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο τηλέφωνο2810311525 Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00πμ έως τις 14:00μμ μέχρι και τις 20/06/2013.

Στις 24/06/2013 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνέλευση στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για τα τρέχοντα θέματα της ομάδας Μπάσκετ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook