ΠΙΣΤΟΙ στον ΟΦΗ Τακιανός και παίκτες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρά το γεγονός ότι όλοι πάνε να “ψωνίσουν” από τον ΟΦΗ περιμένοντας την…. διάλυση του, ο Φώτης Τακιανός με τους παίκτες βρίσκονται σε αναμονή δηλώνοντας την πίστη τους στην ομάδα και την επόμενη περίοδο.

Στον ΟΦΗ “τρέχουν” τις εξελίξεις προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη την επόμενη περίοδο ενώ τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν συνεχείς ζυμώσεις για την στελέχωση μιας δυνατής και ικανής επιτροπής μπάσκετ. Οι άνθρωποι που πάλεψαν την προηγούμενη χρονιά συνεχίζουν τις επαφές τους προκειμένου ο ΟΦΗ να παρουσιαστεί δυνατός στο νέο πρωτάθλημα και αυτό προϋποθέτει την παρουσία του Φώτη Τακιανού αλλά και του βασικού κορμού της προηγούμενης περιόδου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν – σε αντίθεση με την προσπάθεια “εκτός συνόρων” – ότι τόσο ο Μακεδόνας τεχνικός, όσο και η πλειοψηφία των παικτών αυτό που θέλουν είναι να συνεχίσουν να φορούν την “ασπρόμαυρη” φανέλα και την επόμενη περίοδο. Μάλιστα, βρίσκονται όλοι σε αναμονή βάζοντας σε προτεραιότητα την παραμονή τους στον ΟΦΗ  αν και ήδη αρκετοί παίκτες έχουν δεχτεί κρούσεις από άλλες ομάδες.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το τι θα γίνει τη νέα χρονιά όμως το σίγουρο είναι ότι προπονητής και παίκτες βάζουν την ομάδα – τουλάχιστον προς το παρόν – πάνω από κάθε άλλη, ειδικά και εντός Ηρακλείου!

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook