ΕΝΩΜΕΝΟΣ ο ΟΦΗ συνεχίζει στην Α2 για να ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η φουρτούνα πέρασε. Αυτό είναι δεδομένο και άνθρωποι που αγαπούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τον ΟΦΗ συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες στον μεγαλύτερο Κρητικό σύλλογο που θα εκπροσωπεί το Ηράκλειο στο πρωτάθλημα της Α2. Πρώτη προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή του Φώτη Τακιανού στον πάγκο του ΟΦΗ.

Μέσα από μεγάλη επιθυμία όλων των εμπλεκομένων – και παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε δύσκολες εποχές – η πολυπόθητη λύση (μέσα από την θέληση όλων των μελών της Ε.Μ.) βρέθηκε και ο ΟΦΗ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κόντρα σε όλους εκείνους που… προσδοκούσαν την διάλυση του ΟΦΗ προκειμένου να επωφεληθούν από τα αποτελέσματα της, η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 με πρωταρχικό στόχο να είναι οικονομικά νοικοκυρεμένη και στην συνέχεια να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα.

Στην συνάντηση που έγινε σήμερα στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”, παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Αντωνακάκης ενώ από την Επιτροπή Μπάσκετ παρευρέθηκαν όλα  τα μέλη (δείχνοντας και την μεγάλη θέληση για να συνεχίσει ο ΟΦΗ να είναι ανταγωνιστικός): Τάκης Χωραϊτης, Συμεών Καμπακας, Μάνος Ξημέρης, Σταύρος Λυριντζάκης, Ηρακλής Σφακιανακης, Δημήτρης Παπαδάκης και Μάνος Σφακιανάκης.

Το ρόστερ της νέας χρονιάς και το μπάτζετ που θα κυμανθεί ο ΟΦΗ ήταν τα δύο κυρίαρχα θέματα της συζήτησης με τα μέλη της Επιτροπής να ξεκινούν άμεσα τις επαφές με τον Φώτη Τακιανό προκειμένου ο Μακεδόνας τεχνικός να συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook