Γωνιωτάκης: “Ο ΟΦΗ αξίζει να ζει για μεγάλες στιγμές”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο νιόπαντρος – άμεσος συνεργάτης – του Φώτη Τακιανού, Γιώργος Γωνιωτάκης έδωσε το σύνθημα για την επόμενη σαιζόν τονίζοντας ότι στόχος του ΟΦΗ είναι να πρωταγωνιστεί παντού και πάντα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Γωνιωτάκης στο athleticradio.gr

Για το ότι ο ΟΦΗ συνεχίζει στην Α2: “Είναι ευχάριστο αυτό το γεγονός και θα ήταν άδικο για την ιστορία του συλλόγου να μην κατέβουμε στην Α2 και να παίξουμε σε πιο κάτω κατηγορία. Ο ΟΦΗ αξίζει να προσφέρει και να ζει μεγάλες στιγμές και να αγωνίζεται σε μεγάλες κατηγορίες και δεν θα πρέπει να χάνονται για έξω αγωνιστικούς λόγους αυτά που κατακτάμε στο γήπεδο. Στόχος μας είναι κάθε χρόνο να πηγαίνουμε και ψηλότερα”.

Για την Επιτροπή μπάσκετ της ομάδας τόνισε: “Kατέβαλλε και καταβάλλει τρομερή προσπάθεια και αν και δεν έχουν μεγάλη βοήθεια τα κατάφεραν. Ελπίζω να βοηθηθούν και από άλλους και να καταφέρουν να τρέξουν και φέτος τα θέματα για το καλό της ομάδας “.

Για τον ίδιο και τον ΦώτηΤακιανό: “Eυχή μου είναι να είμαι πάντα στον ΟΦΗ και είναι ένα κομμάτι της ζωής μου δεν σβήνει με τίποτα. Είμαι 7 χρόνια στο τιμ και θα ήθελα να παραμείνω αν το θέλει και ο Θεός. Δεν ξέρω ακόμα αλλά σίγουρα θα είμαι πάντα στην ομάδα και στις ακαδημίες της. Θα είναι ευχής έργων να μείνει ο Φώτης Τακιανός που είναι οτι καλύτερο μπορεί να συμβεί στην ομάδα. Είναι τιμή μου που συνεργάστηκα πέρυσι μαζί του”.

Tέλος για την δουλειά στις ακαδημίες του ΟΦΗ τόνισε: “Στις ακαδημίες του ΟΦΗ γίνεται μεγάλη προσπάθεια, και παρ΄όλο που μερίδα του Τύπου αναφέρει τα αντίθετα, εμείς δουλεύουμε καθημερινά και γρήγορα και είμαι σίγουρος οτι ο ΟΦΗ θα δρέψει γρήγορα καρπούς από την προσπάθεια μας. Απαντάμε με δουλειά και έργα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook