Προφορική συμφωνία με Τακιανό για τη νέα χρονιά!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Σάββατο ήρθε στο Ηράκλειο και την Κυριακή συμφώνησε ο Μακεδόνας τεχνικός κάνοντας πράξη την υπόσχεση του να παραμείνει στον πάγκο του ΟΦΗ για να χτίσει μια ομάδα αντάξια της ιστορίας και του ονόματος του παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν.

ΠΙΣΤΟΣ στην ιδέα που λέγεται ΟΦΗ, ο Φώτης Τακιανός μετά από μια πολύωρη συνάντηση με τους ανθρώπους της Επιτροπής Μπάσκετ συμφώνησε προφορικά – όπως αναφέρουν αποκλειστικά οι πληροφορίες του Gentikoule – και από την Δευτέρα ξεκινάει τον σχεδιασμό για το “χτίσιμο” της ομάδας της επόμενης περιόδου.

Ο Φώτης Τακιανός είχε πει από την πρώτη στιγμή ότι η παραμονή του αποτελούσε προτεραιότητα για τον ίδιο και τελικά έκανε πράξη την υπόσχεση του. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να επισημοποιηθεί η παρουσία του στο “τιμόνι” της ομάδας και τη νέα περίοδο.

Πάντως αξίζει να κάνουμε ιδιαίτερα αναφορά και στα μέλη της Επιτροπής Μπάσκετ που κόντρα στους δύσκολους καιρούς που βρισκόμαστε, εκείνοι ξεκινούν μια πολύ δύσκολη προσπάθεια που πιστοί στο όνομα του ΟΦΗ θέλουν να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook