Πλάνο 3ετίας με Τακιανό και οι επιφυλάξεις για το χαμηλό μπάτζετ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως έγραψε το Gentikoule το βράδυ της Κυριακής, υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Φώτη Τακιανό. Μέσα στην πρόταση υπάρχει ένας ορίζοντας 3 χρόνων αλλά και οι επιφυλάξεις για το χαμηλό μπάτζετ.

Βάσιμες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην συνάντηση που έγινε το βράδυ της Κυριακής, οι δύο πλευρές έφτασαν σε προφορική συμφωνία και μέσα στο πλαίσιο της συζήτησης τέθηκε επί τάπητος και το ενδεχόμενο υπογραφής συμφωνίας για 3 χρόνια. Ενέργεια που δείχνει και την θέληση του ΟΦΗ να συνεχίσει την συνεργασία του με τον Φώτη Τακιανό ενώ και ο ίδιος έχει δείξει τις προθέσεις του.

Την ίδια ώρα πάντως δεν υπήρξαν ανακοινώσεις επειδή ο Φώτης Τακιανός ζήτησε λίγες ημέρες διορία προκειμένου να διερευνήσει την αγορά λόγω του χαμηλού μπάτζετ με το οποίο θα κινηθεί ο ΟΦΗ την φετινή σαιζόν. Ο Μακεδόνας τεχνικός θέλει να δει ποιες επιλογές παικτών υπάρχουν που να συνδυάζονται με το μπάτζετ με το οποίο θα κινηθεί ο ΟΦΗ την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Δηλαδή, ο ίδιος εξέφρασε κάποιες επιφυλάξεις που έχουν να κάνουν με την δυνατότητα του ΟΦΗ να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα.

Πάντως, οι άνθρωποι της ομάδας δεν στάθηκαν απόλυτοι στην οριοθέτηση του μπάτζετ καθώς σκοπός τους είναι να ενισχυθεί η ομάδα αλλά δίχως να ξεφύγουν από την “σφιχτή” οικονομική πολιτική που έχουν θεσπίσει για τη νέα χρονιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook