Πέφτουν οι υπογραφές με Τακιανό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δεδομένη είναι η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Φώτη Τακιανό και μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν αποκλείεται να πέσουν οι υπογραφές και να “σφραγιστεί” η συνεργασία των δύο πλευρών. 

ΟΦΗ και Τακιανός θα πορευτούν μαζί και τη νέα περίοδο κάτι που είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό. Ήδη ο τεχνικός του ΟΦΗ κάνει τα σχέδια του για την επόμενη σεζόν έχοντας μιλήσει με τους περσινούς παίκτες που τον ενδιαφέρουν να συνεχίσουν στην ομάδα. Στόχος του τεχνικού της ομάδας είναι να κρατήσει τον περσινό κορμό και έχει πάρει θετικά μηνύματα από τους παίκτες που συνεργάστηκαν μαζί την περσινή σεζόν, ωστόσο κοινός παρανομαστής των όσων του είπαν είναι πως για να συνεχίσουν στην ομάδα θα πρέπει να εξοφληθούν των περσινών δεδουλευμένων τους.

Ο Φώτης Τακιανός περιμένει από πλευράς της διοίκησης να κάνει το καθήκον της καθώς στηρίζει πολλά στα παιδιά του περσινού ρόστερ ενώ παράλληλα βάζει στο στόχαστρο του ποιοτικές και οικονομικές λύσεις. Ήδη έχει έρθει σε επαφή με κάποιους παίκτες που τους έχει αναλύσει το πλάνο της επόμενης περιόδου ενώ φαίνεται να έχει αποσπάσει και το “ναι” κάποιων κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook