Προσπάθειες για να πάει ενισχυμένος με ΟΦΗ στον Ηρακλή

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μεταγραφικός αναβρασμός επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην ομάδα του Ηρακλή. Με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν σημαντικά, αφού το επόμενο Σάββατο (14/9) είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν απέναντι στον ΟΦΗ για το θεσμό του Κυπέλλου, οι άνθρωποι της ομάδας καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ενισχυθούν στις θέσεις των ψηλών.

Το προπονητικό δίδυμο έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις καλαθοσφαιριστών τόσο από την ελληνική όσο και από τη ξένη αγορά και τη Δευτέρα αναμένεται να βρεθούν στο Ιβανώφειο ορισμένοι από αυτούς για να παρθούν τελικές αποφάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προτεραιότητα για τη κάλυψη της θέσης «4» έχει δοθεί στη κοινοτική αγορά, ενώ για τη θέση του σέντερ εξετάζονται 2-3 περιπτώσεις ελλήνων παικτών με εμπειρία από το πρωτάθλημα της Α1. Πάντως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ότι το αργότερο μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα έχουν καλυφθεί και οι δύο κενά της φροντ λάιν.

Επίσης οι κυανόλευκοι δεν θα ασχοληθούν περαιτέρω με την περίπτωση του Ούγγρου σέντερ Γκιόργκι Κίντερ, αφού ψάχνουν για ένα παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Πηγή: bluearena.gr