Μέγας χορηγός του ΟΦΗ το ξενοδοχείο Galaxy!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια εξαιρετική κίνηση προχώρησε η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με το ξενοδοχείο Galaxy.

Άλλωστε, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Galaxy, Γιάννης Οικονόμου είναι γνωστός για τα… Ομιλίτικα του συναισθήματα καθώς έχει σταθεί στο πλευρό του ΟΦΗ και άλλες φορές τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε ότι το ξενοδοχείο Galaxy θα είναι ο μέγας χορηγός της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ και θα προβάλλεται στο μπροστινό μέρος των εμφανίσεων του.

Ακόμα παρόντες ήταν ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ Φώτης Τακιανός και τα μέλη της Επιτροπής Ηρακλής Σφακιανάκης και Συμεών Καμπάκας.

124faca0fd62ee0e81a45cc0927a84c1

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Δανδάλης δήλωσε για την συνεργασία με το ξενοδοχείο Galaxy: «Είναι μια αρκετά σημαντική βοήθεια για τον ΟΦΗ στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο αθλητισμός της χώρας. Η οικογένεια Οικονόμου έδειξε ότι συμπαραστέκεται στον ΟΦΗ και το τμήμα μπάσκετ και εμπράκτως στηρίζει την ομάδα. Δικός μας στόχος είναι ΟΦΗ και Galaxy να είμαστε μαζί και του χρόνου» ενώ ο Γιάννης Δανδάλης από την πλευρά του υπογράμμισε ότι «είναι χαρά μας να είμαστε συμπαραστάτες στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ. Το ξενοδοχείο Galaxy θα είναι αρωγός στην προσπάθεια που γίνεται την φετινή αγωνιστική περίοδο έχοντας ως σκοπό να σταθεί πάντα στο πλευρό του αθλητισμού που ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ εκπροσωπεί σε έναν μεγάλο βαθμό στην πόλη του Ηρακλείου».

Και η ανακοίνωση της Επιτροπής Μπάσκετ

Η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με το ξενοδοχείο Galaxy. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Γιάννης Οικονόμου αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε για να συμβάλει στην προσπάθεια που καταβάλει ο σύλλογος και με χαρά τον υποδεχόμαστε στην οικογένεια του ΟΦΗ.

Το ξενοδοχείο Galaxy αποτελεί τον Μέγα χορηγό της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ την περίοδο 2013 – 2014 και θα προβάλλεται στο μπροστινό μέρος των επίσημων εμφανίσεων στο πρωτάθλημα της Α2.