“Πολυβόλο” επίθεση – άμυνα χωνί

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Ο ΟΦΗ διαθέτει μακράν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και στην άμυνα, εκεί που τα στατιστικά δείχνουν πως ο ΟΦΗ “πονάει”.

Ο ΟΦΗ ακόμα και μετά την ήττα από τον Διαγόρα συνεχίζει να έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος έχοντας πετύχει μέχρι στιγμής 1900 πόντους στα παιχνίδια που έχει δώσει. Η επιθετική πολυφωνία του ΟΦΗ είναι και το δυνατό σημείο της ομάδας καθώς σε αρκετά παιχνίδια υπάρχει και διαφορετικός πρωταγωνιστής, δείγμα του ότι η ομάδα μπορεί να πάρει πόντους από όλους τους παίκτες που διαθέτει. Ο ΟΦΗ μάλιστα δείχνει πως δεν θα χάσει αυτή την πρωτιά στο πρωτάθλημα καθώς η δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος που την διαθέτει η ομάδα του Περάματος έχει πετύχει 1791 πόντους δηλαδή 109 λιγότερους από τον ΟΦΗ.

Η Κρητική ομάδα σε αντίθεση με την επιθετική της πολυφωνία δείχνει να έχει ένα πρόβλημα στην άμυνα της. Ο ΟΦΗ που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην οποία και συγκατοικεί με την Κηφισιά έχει την τρίτη χειρότερη άμυνα, έχοντας δεχθεί 1666 πόντους. Βίοι αντίθετοι ουσιαστικά με τον ΟΦΗ να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο οποίο εδώ και καιρό ο Βαγγέλης Βλάχος ψάχνει να βρει λύσεις με διάφορα σχήματα…