Πλιούκας: “Δεν παίρνουν αέρα τα μυαλά μας”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 24χρονος γκαρντ του ΟΦΗ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας διατηρεί χαμηλούς τόνους και κάνει το δικό του κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας.

Χάρη, ο ΟΦΗ πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί της Καβάλας. Ποια ήταν τα στοιχεία που έφεραν τη νίκη;

«Η Καβάλα είναι μια ομάδα που διεκδικεί την άνοδο και το είχε δηλώσει εξ’ αρχής. Εμείς δεν φοβηθήκαμε ούτε τα ονόματα που έχει στο ρόστερ της αλλά ούτε και το ότι η Καβάλα διαθέτει μια έμπειρη ομάδα. Παίξαμε αυτό που μπορούμε να παίξουμε και ήρθε μια δίκαιη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνα μας, ήμασταν εύστοχοι και καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι. Κάναμε αυτό που ήθελε ο κόουτς, είχαμε ενέργεια και σωστή ενέργεια. Στοιχεία που έπαιξαν σημαντικό ρόλο».

Η ομάδα έχει ξεκινήσει καλά, αλλά έρχεται ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Αγία Παρασκευή.

«Εμείς κρατάμε χαμηλούς τόνους και από σήμερα σκεφτόμαστε ήδη το παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου. Κάναμε δύο καλές νίκες όμως από εκεί και πέρα είμαστε προσγειωμένοι και δεν παίρνουν αέρα τα μυαλά μας. Δουλεύουμε συνεχώς για να βελτιωνόμαστε και ελπίζουμε ότι θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα και στην συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνεις στον κόσμο της ομάδας μας;

«Ο κόσμος που ήρθε μας στήριξε και νιώσαμε την βοήθεια του. Όσο περισσότερος κόσμος έρθει, τόσο το καλύτερο. Εμείς παίζουμε ωραίο μπάσκετ και προσπαθούμε για το καλύτερο. Θέλουμε την στήριξη του και πιστεύω ότι θα είναι δίπλα μας».

Πρώτη σου χρονιά εκτός Θεσσαλονίκης, είσαι ευχαριστημένος από το τι έχεις συναντήσει στον ΟΦΗ;

«Όλα είναι όπως πρέπει να είναι. Η ομάδα δουλεύει ρολόι και όλοι είμαστε ένα. Διοίκηση, προπονητές και παίκτες. Ο ΟΦΗ δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα και αυτό είναι κάτι που δεν το συναντάς σε ομάδες της Α2. Ο ΟΦΗ είναι πολύ οργανωμένος και τα αποτελέσματα του βγαίνουν μέσα στο γήπεδο».