“Συνοδοιπόρος του ΟΦΗ ο κόσμος του”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΦΗ, κάνει την πάσα στον κόσμο για την συμπαράσταση του και εύχεται ότι θα έρθουν ακόμα πιο ζεστά Σάββατα στο γήπεδο.

Για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα με την ΑΕΚ, ο κόσμος του ΟΦΗ γέμισε σχεδόν το κλειστό του ΒΑΚ και για αυτόν τον λόγο η Επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τον ευχαριστεί για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Επιτροπή Μπάσκετ οφείλει να πει ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κόσμο του ΟΦΗ που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα όλων για να δώσει το παρών στην αναμέτρηση με τους Ίκαρους Σερρών.

Ο κόσμος του ΟΦΗ απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι αποτελεί τον συνοδοιπόρο μας σε αυτό το όμορφο ταξίδι που έχει ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι. Τον θέλουμε κοντά μας σε κάθε παιχνίδι για να αποτελεί το πιο δυνατό στήριγμα των παικτών και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα λείψει από το πλευρό μας.

Θέλουμε το «παλατάκι» του ΒΑΚ να είναι γεμάτο σε κάθε παιχνίδι και υποσχόμαστε ότι οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ θα δίνουν το 100% των δυνάμεων τους για να κάνουν τον κόσμο να φεύγει χαμογελαστός.

Είμαστε σίγουροι ότι η ατμόσφαιρα του Σαββάτου θα είναι η αφετηρία για ακόμα πιο δυναμική βοήθεια στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια του ΟΦΗ.