ΓΙΑΤΙ είναι σημαντικό το ματς του Λαυρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ αναχωρεί για το τελευταίο παιχνίδι για το 2014 και το Gentikoule αναλύει γιατί μια νίκη επί του Λαυρίου αλλάζει όλο το υπόλοιπο μέρος του πρώτου γύρου.

Το απόγευμα του Σαββάτου, οι παίκτες του Φώτη Τακιανού θα δώσουν το τελευταίο παιχνίδι για αυτήν την χρονιά περνώντας στην συνέχεια τις διακοπές των Χριστουγέννων με τις οικογένειες τους. Όπως γίνεται φυσιολογικό, θα έρθει και μια στιγμή χαλάρωσης για τους παίκτες του ΟΦΗ που προέρχονται από μια τεράστια προσπάθεια, το αποτέλεσμα της οποίας αποτυπώνεται μέσα στο παρκέ.

Η αυριανή αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα κομβική και έχει ανάλογη σημασία με τη νίκη επί της Αγίας Παρασκευής πριν από λίγες εβδομάδες. Ο λόγος είναι ότι το πρόγραμμα που ακολουθεί στην συνέχεια είναι ιδιαίτερα πιο “ελαφρύ” σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και κατά συνέπεια ο ΟΦΗ θα έχει την δυνατότητα να κάνει ένα ανάλογο σερί με το 4Χ4.

Με την έλευση του 2014, ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί στο ΒΑΚ τον Κόροιβο ενώ στην συνέχεια θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον – εκ των ουραγών – Φιλαθλητικό. Στις 18 Ιανουαρίου, ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει στο “παλατάκι” του ΒΑΚ τον Ηρακλή και θα κλείσει τον πρώτο γύρο πηγαίνοντας στην Βέροια για να αντιμετωπίσει τον Φίλιππο.