Για… άνοδο και μεταγραφή έρχεται Αθήνα ο Μάνος Ξημέρης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην Αθήνα θα βρίσκεται αύριο ο Μάνος Ξημέρης έχοντας διπλό σκοπό. Αφενός για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της ομάδας ποδοσφαίρου και αφετέρου για να οριστικοποιήσει την μεταγραφή του Ανδρέα Σιζόπουλου.

Ο 28χρονος γκαρντ / φόργουορντ πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά φορώντας την φανέλα του Πανερυθραϊκού όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας έχοντας μ.ο. 14.9 πόντους. Ο Κύπριος γκαρντ θα αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφή του ΟΦΗ μετά από αυτήν του Γιώργου Κερασοβίτη και με την προσθήκη του, η περιφέρεια του ΟΦΗ δυναμώνει αρκετά έχοντας ήδη στο ρόστερ και τους Μπάρδα, Παναγάκη.

Ο Σιζόπουλος αγωνίστηκε πέρυσι στον Πανερυθραϊκό ενώ την περίοδο 2009 – 2010 φόρεσε την φανέλα του Αρκαδικού όπου ήταν συμπαίκτης με το νυν παίκτη του ΟΦΗ Δημήτρη Καραδολάμη.

Με την έλευση του Μάνου Ξημέρη στην Αθήνα, κλείνει το δεύτερο μέτωπο στον μεταγραφικό τομέα και αναμένεται ανάλογη συνέχεια ενώ ο έφορος του τμήματος μπάσκετ θα βρίσκεται στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης προκειμένου να παρακολουθήσει το σπουδαίο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook