Ποδόσφαιρο

Μανώλης Σαρρής / 06/08 15:35

“Ο ΟΦΗ κάνει γκελ στον Γιακόλις”

Η έγκυρη ιστοσελίδα kerkida.net επαναφέρει το όνομα του Κροάτη μεσοεπιθετικού του ΑΠΟΕΛ Αντόνιο Γιακόλις και αποκαλύπτει την ύπαρξη πρότασης του ΟΦΗ.

Gentikoule.gr / 05/08 19:18

Φενέρμπαχτσε: Ανακοίνωσε τον Μπουλούτ

Ο Ερόλ Μπουλούτ, οποίος έκανε εξαιρετική σεζόν στον πάγκο της Αλάνιασπορ των Μπακασέτα-Τζαβέλλα-Σιώπη οδηγώντας την στον τελικό κυπέλλου και την έξοδο στο Europa League, είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε.

Μανώλης Σαρρής / 05/08 17:42

“Ένα νησί, μια ομάδα, μια νέα αρχή”

Αντίστροφα μετρούν στον ΟΦΗ για την εκδήλωση της Παρασκευής με την ΠΑΕ να αποκαλύπτει την πρόσκληση για μια ιστορική, όπως όλα δείχνουν, ημερομηνία.

Μανώλης Σαρρής / 05/08 15:14

Παρουσία Μπούση συνάντηση επτά ΠΑΕ για τα τηλεοπτικά και κοινό μέτωπο!

Ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης και ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ Λεωνίδας Παπαβασιλάκης εκπροσώπησαν τον ΟΦΗ σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα για το φλέγον ζήτημα των τηλεοπτικών της επόμενης χρονιάς και αποφασίστηκε πως δεν θα εγκρίνουν την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος αν δεν εξασφαλιστούν συμβόλαια για όλες τις ομάδες.

Gentikoule.gr / 05/08 12:51

To Europa League παίζει μπάλα στο Καφέ Crown του Calcetto

Οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις επιστρέφουν με το πρώτο πιάτο του Europa League και οι οκτώ γιγαντοοθόνες του Crown στο Calcetto σας περιμένουν να απολαύσετε τους αγώνες σε ένα απόλυτα ποδοσφαιρικό περιβάλλον.