Ποδόσφαιρο

Κώστας Παπαδόπουλος / 22/02 11:05

Να σπάσει την άμυνα της ΑΕΚ

Η Ένωση από την εποχή Καρέρα και μετά έχει δώσει μεγάλη βάση στην αμυντική της λειτουργία και αυτό θα πρέπει να το “ξεκλειδώσει” ο ΟΦΗ με τον δικό του τρόπο…

Κώστας Παπαδόπουλος / 22/02 09:19

Καταλυτικός ρόλος η παρουσία του Νέιρα

Η συμμετοχή του Αργεντίνου είναι ιδιαίτερα αφμίβολη για το ματς με την ΑΕΚ και η παρουσία του σίγουρα θα παίξει μεγάλο ρόλο στην εμφάνιση του ΟΦΗ.

Κώστας Παπαδόπουλος / 22/02 08:19

Το πρόγραμμα της ημέρας στην Super League 1

Με δύο παιχνίδια που ενδιαφέρουν άμεσα τον ΟΦΗ ανοίγει η αυλαία της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Κώστας Παπαδόπουλος / 22/02 08:11

Με το βλέμμα στους Νέιρα – Μαρινάκη

Ολοκληρώνεται το πρωί του Σαββάτου η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπου ο Γιώργος Σίμος αμέσως μετά θα βγάλει την αποστολή για το παιχνίδι.

Κώστας Παπαδόπουλος / 21/02 19:19

Ο ευχάριστος “πονοκέφαλος” του Σίμου

Η μεσαία γραμμή του ΟΦΗ έχει γεμίσει από επιλογές και σε αυτό το σημείο ο Γιώργος Σίμος έχει την ευχαρίστησει να διαλέξει τους πιο ικανούς για να πετύχει ο ΟΦΗ τους στόχους του.

Κώστας Παπαδόπουλος / 21/02 18:34

Video | “Ο ΟΦΗ έχει δείξει ότι μπορεί να παίρνει αποτελέσματα σε τέτοια παιχνίδια”

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Σίμου, Περικλής Παπαπαναγής, μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ τονίζοντας πως μπορεί η ομάδα να παίρνει αποτελέσματα κόντρα σε τέτοιες ομάδες.

Κώστας Παπαδόπουλος / 21/02 18:06

Κληρώνει το Σάββατο για Νέιρα – Μαρινάκη!

Μέρος της προπόνησης έβγαλαν σε μια ακόμα προπόνηση Χουάν Νέιρα και Νίκος Μαρινάκης και η συμμετοχή τους θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση της ομάδας που θα γίνει το Σάββατο.

Κώστας Παπαδόπουλος / 21/02 16:58

ΑΕΚ – ΟΦΗ: Πόσο άλλαξες;

Ο ΟΦΗ αγωνίζεται την Κυριακή με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, και το Gentikoule σας θυμίζει την τελευταία επίσκεψη του ΟΦΗ στο Ολυμπιακό Στάδιο.