Photos / MIHA BODYTEC – αποτελεσμάτικη βελτίωση της σιλουέτας με άριστες μεθόδους!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Όλα υπό έλεγχο. Η βάση για την υγεία, την ευεξία και ένα όμορφο σώμα είναι το ενεργό μυϊκό σύστημα. Η σωματική ευεξία συνδέεται επίσης και με την πνευματική ευεξία. Αυτά τα θετικά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν μέσω της ηλεκτρομυϊκής διέγερσης, εφόσον αυτή μπορεί να δράσει σε όλο το σώμα. Όπως συμβαίνει με το miha bodytec.

Όλα υπό έλεγχο. Η βάση για την υγεία, την ευεξία και ένα όμορφο σώμα είναι το ενεργό μυϊκό σύστημα. Η σωματική ευεξία συνδέεται επίσης και με την πνευματική ευεξία. Αυτά τα θετικά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν μέσω της ηλεκτρομυϊκής διέγερσης, εφόσον αυτή μπορεί να δράσει σε όλο το σώμα. Όπως συμβαίνει με το miha bodytec.

Ξεκινώντας από τα βασικά: Θα μας βρείτε Λευθεραίου 18 (δείτε παρακάτω) και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 28130 14303

5B

Μέσω της ολοκληρωμένης μεθόδου, τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και αισθητά, επειδή δρα σε βάθος κάτω από την επιφάνεια ολόκληρου του σώματος. Γι” αυτό το λόγο, το miha bodytec είναι κάτι περισσότερο από ένα όργανο γυμναστικής. Με το προσεκτικά μελετημένο σύστημά του, σάς καλεί σε μια νέα διάσταση εκγύμνασης ολόκληρου του σώματος.

3b

Κατάλληλο για κάθε περίπτωση. Το miha bodytec καλύπτει τις προσωπικές σας ανάγκες – επειδή η ευεξία κάθε ατόμου επιτυγχάνεται με διαφορετικό τρόπο. Ο χρόνος εκγύμνασης μειώνεται, ενώ τα αποτελέσματα αυξάνονται: Το λίπος και το βάρος μειώνονται, ενώ παράλληλα οι μύες αναπτύσσονται χωρίς να καταπονούνται οι αρθρώσεις, η δύναμη και η αντοχή αυξάνονται, η σιλουέτα και τα προβληματικά σημεία τονώνονται και γενικά απολαμβάνετε περισσότερη ευεξία.

2b

Υγεία και δύναμη.
ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΗ.
Ο πόνος στη μέση εξακολουθεί να είναι η υπ’ αριθμόν 1 πάθηση του πληθυσμού γενικότερα. Αφορά μικρούς και μεγάλους εξίσου. Η καταπόνηση, οι μονόπλευρες πιέσεις και η παραμέληση του μυοσκελετικού συστήματος της μέσης είναι οι κύριες πηγές των συμπτωμάτων.
ΚΑΤΑΚΤΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Δίπλα δίπλα. Για μεγαλύτερα αποτελέσματα με το miha bodytec, ο προσωπικός σας γυμναστής μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά. Σε αυτό θα τον βοηθήσουν οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του οργάνου. Ο γυμναστής μπορεί να τις προσαρμόσει προσωπικά στον κάθε προπονούμενο, επειδή γνωρίζει καλύτερα από όλους τα κίνητρα και την πειθαρχία του. Με αυτόν το συνδυασμό ανθρώπου και μηχανής μπορείτε να γίνετε μια «επιτυχημένη ομάδα»
ΑΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΦΡΙΓΗΛΟ ΣΩΜΑ
ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ
Το miha bodytec ξεκινά εκεί όπου οι συμβατικές μέθοδοι σταματούν: σχεδόν όλες οι μεγάλες μυϊκές ομάδες ενεργοποιούνται ταυτόχρονα και εκγυμνάζονται σε εξατομικευμένη και στοχευμένη βάση: ακόμη και πιο δυσπρόσιτοι μύες της μέσης και των γλουτών! Η δραστηριότητα του μεταβολισμού και των ενζύμων αυξάνεται, όπως και η κατανάλωση ενέργειας. Το μυϊκό σύστημα αναπτύσσεται, το υπερβολικό λίπος μετατρέπεται σε ενέργεια και μειώνεται με επιτυχία: ένα αποτέλεσμα που συνεχίζεται για ώρες μετά από την εκγύμναση! Τα αποτελέσματα είναι ορατά: αποτελεσματικό, μόνιμο αποτέλεσμα στο περίγραμμα του σώματος χάρη στην ενδυνάμωση της άλιπης μυϊκής μάζας με την ταυτόχρονη μείωση του πλεονάζοντος λίπους του σώματος.

4b

ΑΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΦΡΙΓΗΛΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ: ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕ MIHA BODYTEC
Οι δυναμικές συστολές των μυών διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και τη ροή του αίματος στο δέρμα. Η κατανάλωση ενέργειας αυξάνεται μακροπρόθεσμα. Θετικά αποτελέσματα: βάρος και λίπος μειώνονται και ο μεταβολισμός επιταχύνεται. Η αντιαισθητική λιπώδης μάζα στη μέση και τους γοφούς, ιδιαίτερα, καταπολεμάται αποτελεσματικά. Οι μύες διακρίνονται με μεγαλύτερη γράμμωση και σφριγηλότητα. Έως μια ορισμένη ηλικία, η κυτταρίτιδα μπορεί να προληφθεί ή να καταπολεμηθεί.
ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ – ΓΡΑΜΜΩΣΗ – ΣΥΣΦΙΓΞΗ: ΟΡΑΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ
Είτε πρόκειται για λεπτή μέση, τόνωση των μυών ή μείωση του λίπους, οι μελέτες έχουν επιβεβαιώσει τα αποτελέσματα της εκγύμνασης με το miha bodytec για ολόκληρο το σώμα*:
87% των συμμετεχόντων με ενθουσιασμό αναφέρουν σαφώς ορατά αποτελέσματα στο περίγραμμα του σώματος: υπήρχε μια ουσιαστικά πιο θετική αντίληψη του σώματός τους.
89% ένιωσαν το σώμα τους πιο σφριγηλό, μετά από την εκγύμναση.
Η εκγύμναση μείωσε το ποσοστό του σωματικού λίπους έως και 4% εντός 6 εβδομάδων εκγύμνασης EMS.
Οι γυναίκες έχασαν κατά μέσο όρο 1,5 cm από τη μέση και τους γλουτούς.
Στους άνδρες, η κοιλιακή χώρα μειώθηκε έως και 2,3 cm, ενώ παράλληλα η μυϊκή μάζα στα πόδια, το ανώτερο τμήμα των βραχιόνων και το στήθος αυξήθηκε κατά 1-2 cm σε κάθε περίπτωση.
Τα υπέρβαρα άτομα έχασαν κατά μέσο όρο 3,5 kg και το σωματικό λίπος τους μειώθηκε κατά 9%, ενώ έχασαν 6,5 cm στη μέση και 2 cm στην περιφέρεια των άνω βραχιόνων μετά από μόλις 13 εβδομάδες προπόνησης.
Στους ηλικιωμένους άνω των 65, η κοιλιακή χώρα μειώθηκε κατά 6,8%, ενώ έχασαν 6 cm στην περιφέρεια της μέσης, ακόμα και όσοι γυμνάζονταν σε επίπεδο ελαφριάς προπόνησης 30 λεπτών κάθε πέντε ημέρες.