Σπουδαίες ομάδες από τα ξένα πρωταθλήματα στα κανάλια Novasports!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε live το τετραήμερο 6-9/11, το ντέρμπι Φέγενορντ – Άγιαξ, καθώς και άλλες 9 αναμετρήσεις από τα πρωταθλήματα Γαλλίας, Ολλανδίας, Πορτογαλίας και Ρωσίας.

Τα ξένα πρωταθλήματα παίζουν μπάλα και τα κανάλια Novasports προσφέρουν στους συνδρομητές τους αγώνες που υπόσχονται πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ! Από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν 10 συναρπαστικούς αγώνες από το γαλλικό (https://youtu.be/R5wbtK74hb0), το ολλανδικό (https://youtu.be/BX-JD938LW8), το πορτογαλικό (https://youtu.be/Kfz4vYkYPP4) και το ρωσικό πρωτάθλημα (https://youtu.be/w6l-W-Po4bg)

Championnat

Συγκεκριμένα για τη 13η αγωνιστική του συναρπαστικού γαλλικό Championnat, θα προβληθούν οι εξής αγώνες: Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 18:00 από το Novasports 6, Παρί Σεν Ζερμέν – Τουλούζ σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου Πρωτοπόρος και αήττητη η Παρί συναντά τη Τουλούζ με μόνο μία νίκη σε 12 αγώνες με την ελπίδα να γίνει η 1η ομάδα στην ιστορία που κατακτά χωρίς ήττες το πρωτάθλημα. Με την καλύτερη άμυνα και επίθεση στο πρωτάθλημα θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ντομινίκ Αριμπάζ  που μετράει μόνο δύο νίκες στους τελευταίους είκοσι αγώνες πρωταθλήματος. Την ίδια ημέρα στις 21:00 το Novasports 3 θα προβάλει την αναμέτρηση Λιλ – Μπαστιά σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη. Η Λιλ, χωρίς νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα κι έχοντας υποχωρήσει στη 16η θέση της βαθμολογίας, υποδέχεται την Μπαστιά, η οποία δεν έχει νίκη μακριά από την Κορσική και δεν έχει σκοράρει στα τελευταία τρία εκτός έδρας ματς. Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αγώνες. Στις 22:00 η Λιόν θα υποδεχθεί τη Σεντ Ετιέν σ’ ένα παιχνίδι που θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη. Οι δύο αντίπαλοι ισοβαθμούν στους 22 βαθμούς και απέχουν δέκα από την κορυφή και την Παρί Σεν Ζερμέν. Η Λιόν προέρχεται από δύο συνεχόμενες επιτυχίες ενώ οι φιλοξενούμενοι απέδωσαν εξαιρετικά και νίκησαν εύκολα με 3-0 τη Ρεμς. Την ίδια ώρα στο Novasports 4 θα μεταδοθεί ο αγώνας Μπορντό – Μονακό σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου. Η Μπορντό του Βίλυ Σανιόλ δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες αφού βρίσκεται μόλις πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Οι Μονεγάσκοι του Λεονάρντο Ζαρντίμ ταξιδεύουν στην πόλη του κρασιού αήττητοι εδώ και έξι αγωνιστικές.

Primeira Liga

Τέσσερις αγώνες περιλαμβάνει το τηλεοπτικό πρόγραμμα για την 10η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Η αρχή γίνεται την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στις 22:30 με την αναμέτρηση Εστορίλ – Ακαδέμικα που θα μεταδοθεί από το Novasports 4 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη από τα τέλη Σεπτεμβρίου σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που, παρά το άσχημο ξεκίνημα, έχουν μία νίκη και δύο ισοπαλίες στα τελευταία τρία ματς. Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 22:45 θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD ο αγώνας Γκιμαράες – Νασιονάλ Μαδέρια σε περιγραφή του Νίκου Καπίρη. Στον πρώτο αγώνα που έδωσαν οι δύο ομάδες το 2015 η Γκιμαράες νίκησε τη Νασιονάλ με 4-0 στις 4/1. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι εδώ και 2 ματς. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν σκοράρει στα δύο τελευταία, με Ρίο Αβε (0-1) και Μποαβίστα (0-0).

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 20:15 το Novasports 3 θα καλύψει τον αγώνα Πόρτο – Σετούμπαλ σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου. Η Πόρτο ηττήθηκε τελευταία φορά στην έδρα της στις 14/12/2014 από την Μπενφίκα. Από τότε, πλην του 0-0 με την Μπράγκα, μετράει 14 νίκες με τέρματα 37-0. Η Σετούμπαλ κυνηγάει φέτος την έξοδό της στην Ευρώπη. Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στις 23:00 θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD το παιχνίδι Ουνιάο Μαδέιρα – Μπράγκα σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου. Οι γηπεδούχοι θέλουν να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη, η Μπράγκα βρίσκεται σε ευρωπαϊκή τροχιά με 17 βαθμούς και είναι αήττητη στις τελευταίες 5 αγωνιστικές με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Eredivisie

Για το ολλανδικό πρωτάθλημα και την 12η αγωνιστική, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 15:30 θα μεταδοθεί από το Novasports 4 ο αγώνας Φέγενορντ – Άγιαξ σε περιγραφή του Γιώργου Βασιλείου. Ντέρμπι κορυφής με τον Άγιαξ να είναι πρωτοπόρος και να έχει προβάδισμα 3 βαθμών. Σε 25 εντός έδρας παιχνίδια η Φέγενορντ έχει 5 νίκες, 8 ισοπαλίες και 13 ήττες.

Premier League

Στην 15η αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος η Λοκομοτίβ Μόσχας θα αναμετρηθεί με την Ζενίτ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 18:30 και θα μεταδοθεί από το Novasports 7 σε περιγραφή του Αποστόλη Λάμπου. Με 27 βαθμούς η δεύτερη στη βαθμολογία του ρωσικού πρωταθλήματος φιλοξενεί την Ευρωπαία Ζενίτ στο ντέρμπι της αγωνιστικής ,το οποίο αποτελεί τελευταία ευκαιρία και για τους δύο να μείνουν κοντά στην πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ Μ (36 β.).

Οι αγώνες Φέγενορντ – Άγιαξ, Εστορίλ – Ακαδέμικα, Γκιμαράες – Νασιονάλ Μαδέιρα, Πόρτο – Σετούμπαλ και Ουνιάο Μαδέιρα – Μπράγκα θα μεταδοθούν ζωντανά και από το Web TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμοι σε συνδρομητές Forthnet/Nova. Επίσης οι παραπάνω αναμετρήσεις μαζί με τους αγώνες  Λιλ – Μπαστιά, Μπορντό – Μονακό και Λιόν – Σεντ Ετιέν, θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Το αναλυτικό πρόγραμμα, όλα τα γκολ και τα στιγμιότυπα από τα ξένα πρωταθλήματα στα παρακάτω links:

Premier League Ρωσίας στο www.novasports.gr/PremierLeagueRussia15 και στο www.novasports.gr/WebTV-PremierLeagueRussia

Eredivisie Ολλανδίας στο www.novasports.gr/Eredivisie12 και στο www.novasports.gr/WebTV-Eredivisie

Ligue 1 Γαλλίας στο www.novasports.gr/Ligue1-13 και στο www.novasports.gr/WebTV-Ligue1

Primeira Liga Πορτογαλίας στο www.novasports.gr/PrimeiraLiga10 και στο www.novasports.gr/WebTV-PrimeiraLiga

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook