Εγκαίνια νέου Super Market Χαλκιαδάκης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου super market Χαλκιαδάκης, παρουσία εκπροσώπων φορέων και αρχών της πόλης του Ηρακλείου.

Στην ίδια γειτονιά που πάνω από 20 χρόνια βρισκόταν το «παλιό» κατάστημα, κατασκευάστηκε το νέο ιδιόκτητο κατάστημα με προδιαγραφές που καλύπτουν τον σύγχρονο καταναλωτή: πάνω από 1000 τετραγωνικά, άνετοι διάδρομοι, φωτεινό, με εύχρηστο χώρο parking, φιλικό προς το περιβάλλον και φυσικά τιμές που μοιράζουν χαμόγελα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η καμπάνια της εταιρίας.

«Είναι πολύ σημαντικό που σε μία χρονική περίοδο τόσο δύσκολη οικονομικά για την χώρα μας, καταφέρνουμε να αναπτυσσόμαστε, να δημιουργούμε και να μεγαλώνουμε την οικογένειά μας, μία οικογένεια που απαριθμεί πάνω από 1.100 υπαλλήλους» ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Χριστίνα Χαλκιαδάκη.

Πάνω από 10.000 κωδικοί βρίσκονται στα ράφια του 2όροφου νέου καταστήματος, προσφέροντας μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε σταθερά υψηλή ποιότητα και χαμηλές τιμές. Πρωταρχικός στόχος της Χαλκιαδάκης Α.Ε. είναι η διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων, και φυσικά στο νέο κατάστημα ισχύει στο μανάβικο η πλατφόρμα e-cert, μία πρωτοβουλία της Χαλκιαδάκης Α.Ε. για την ασφάλεια τροφίμων.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται Ιερολοχιτών και Παυλάκη, πλατεία Σινάνη, Ηράκλειο