Μην το σκέφτεσαι… William Hill!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

 Αυτήν την σαιζόν έχεις πέντε λόγους για να παίξεις με τον καλύτερο. Δείτε ποιοι είναι οι 5 λόγοι που επιλέγουν όλοι τον William Hill!

1. Κορυφαίο BONUS εγγραφής 125€! Δεν έχεις κάνει ακόμη εγγραφή στο William Hill; Ηρθε η κατάλληλη στιγμή με το καλύτερο Bonus της αγοράς.

2. Την καλύτερη πλατφόρμα LIVE στοιχήματος. Μόνο στο William Hill έχεις τη δυνατότητα να κάνεις παιχνίδι σε ως και 200 αγορές προ της έναρξης των αγώνων και ως 100 αγορές στο LIVE!

3. Σούπερ αποδόσεις! Αν για σένα μετρούν οι αποδόσεις, ο William Hill είναι η επιλογή σου. Κάνε παιχνίδι με τις καλύτερες αποδόσεις, σε πλήθος ειδικών στοιχημάτων, σε μονά ή παρολί!

4. Live Streaming! Tο Γερμανικό και Ισπανικό πρωτάθλημα παίζουν LIVE στο William Hill μαζί με ένα πλήθος άλλων πρωταθλημάτων!

5. Εχεις smartphone; Μπορείς να έχεις την πλατφόρμα του William Hill και στο κινητό σου τηλέφωνο! Μη χάνεις χρόνο, τώρα κάνεις παιχνίδι στον William Hill από παντού…

Μην το σκέφτεσαι… Με 125€ Bonus εγγραφής, με σούπερ αποδόσεις, με την κορυφαία LIVE πλατφόρμα και Live Streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα, o William Hill είναι η επιλογή του καλού παίκτη!

William Hill, στο παιχνίδι από το 1934!

Ο William Hill ιδρύθηκε το 1934 και μετρά 8 χρόνια στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου (μέλος του δείκτη FTSE 250), αριθμώντας σήμερα περισσότερους από 16.600 εργαζόμενους σε πέντε χώρες και 30 εκατομμύρια ικανοποιημένους πελάτες! Η William Hill Online αναδείχθηκε νικήτρια στα Betview Awards, τα «Οσκαρ» του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων, στην κατηγορία «Καλύτερη Online Εταιρία Στοιχημάτων της χρονιάς» για το 2011, γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα 77 χρόνια του William Hill στην υπηρεσία των παικτών…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook