Εργοστάσιο Καραμέλας: Ταξίδι στην πιο γλυκιά απόλαυση για όλη την οικογένεια

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το πιο γλυκό εργοστάσιο του κόσμου ανοίγει τις πύλες του στο Ηράκλειο.

Είναι το πρώτο διαδραστικό εργοστάσιο καραμέλας! Με χειροποίητη καραμέλα , άφθονο μέλι και τα ιδιαίτερα προϊόντα της Κρητικής γης , μικρά και μεγάλα παιδιά θα ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο του πιο αγαπημένου γλυκού.

Tα παιδιά θα φτιάξουν μόνα τους καραμελωμένη Κρητική Γραβιέρα, καραμελωμένα φρούτα, μελωμένα γλυκίσματα, ζελεδάκια και γλυφιτζούρια σε μια τεράστια ποικιλία γεύσεων & αρωμάτων που θα τρελαίνουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Μέσα από μια μοναδική περιήγηση στις «εγκαταστάσεις» του εργοστασίου μας οι μικροί μας φίλοι θα γνωρίσουν από κοντά τη κατασκευή της χειροποίητης καραμέλας και θα καταλήξουν στη μαγική πόλη της καραμέλας όπου θα γνωρίσουν την ιστορία της και όλα τα είδη της. Στα δημιουργικά εργαστήρια και στα μοσχομυρωδάτα σπίτια της ζαχαροπλαστικής τα παιδιά θα φτιάξουν τις δικές τους καραμέλες και θα μάθουν τα μυστικά τους από εξειδικευμένους ζαχαροπλάστες και παραγωγούς καραμέλας.

Στο πρώτο εργοστάσιο καραμέλας θα υπάρχουν μεγάλες θεματικές δράσεις όπως το εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού, τα παιδαγωγικά παιχνίδια, παράλληλες εκπαιδευτικές δράσεις και οι μοναδικές καραμελοκατασκευές.

Το πρώτο διαδραστικό Εργοστάσιο Καραμέλας θα λειτουργήσει στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, από τις 27 έως τις 30 Δεκεμβρίου 2018.

Ημέρες & ώρες λειτουργίας
Πέμπτη 27/12 10:00π.μ.-9:00μ.μ.
Παρασκευή 28/12 10:00π.μ.-9:00μ.μ.
Σάββατο 29/12 10:00π.μ.-9:00μ.μ.
Κυριακή 30/12 10:00π.μ.-9:00μ.μ.
Γενική Είσοδος 5€

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook