Novibet: Υποψήφια για Sports Betting Operator της χρονιάς

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Novibet αποτελεί την πιο εξελισσόμενη ιστοσελίδα στοιχήματος στην ελληνική αγορά, με ανταγωνιστικές αποδόσεις, παιχνίδια χωρίς γκανιότα (αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη τους) και μια τεράστια γκάμα από fun bets. 

Ο παίκτης μπορεί να πραγματοποιήσει άμεση ανάληψη κερδών στον τραπεζικό του λογαριασμό, απολαμβάνοντας κορυφαία εξυπηρέτηση.

Η ιστοσελίδα www.novibet.gr με τις συνεχείς βελτιώσεις της έχει κερδίσει δίκαια την εμπιστοσύνη των παικτών του στοιχήματος. Λειτουργεί νόμιμα την Ελλάδα, έχοντας αδειοδοτηθεί και θέτοντας υψηλούς στόχους για την ελληνική αγορά. Διαθέτει την πιο μοντέρνα πλατφόρμα για live στοίχημα στην Ελλάδα, ωστόσο αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι και γι’ αυτό το λόγο οι άνθρωποι της Novibet προσφέρουν σε κάθε παιχνίδι πολλές επιλογές σε βασικά και εναλλακτικά στοιχήματα, ενώ παράλληλα διαθέτουν μεγάλες προσφορές στα μέλη γύρω από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα κάθε εβδομάδας.

Παράλληλα, με το Novibet mobile ο παίκτης του στοιχήματος απολαμβάνει την ίδια εμπειρία με την desktop έκδοση, επιλέγοντας εύκολα να ποντάρει είτε pre-game είτε στο live με Quickbet, παρακολουθώντας πολλούς αγώνες σε live streaming.

Η Novibet θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως καινοτόμα για τα ελληνικά στάνταρ και μία ιστοσελίδα που έχει να επιδείξει τεράστια πρόοδο την τελευταία διετία, ως η μοναδική ελληνική στοιχηματική που «μπήκε» και στη βρετανική αγορά, με όσα αυτό συνεπάγεται για την εμπειρία και την ασφάλεια που προσφέρει σε κάθε μέλος της. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook