Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ στέλνει νέους συνδρομητές της ΟΤΕ TV στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την απόλυτη ποδοσφαιρική αναμέτρηση της Primera Division μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, προσφέρει το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ στους νέους συνδρομητές της OTE TV.

Οι επισκέπτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, που θα γίνουν συνδρομητές στην OTE TV[1] έως τις 19 Νοεμβρίου, μπαίνουν σε κλήρωση και 20 τυχεροί θα ταξιδέψουν στην Ισπανία για να απολαύσουν από κοντά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα. Το πακέτο φιλοξενίας των νικητών περιλαμβάνει, εκτός από το VIP εισιτήριο του αγώνα, δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και επίσκεψη στο μουσείο του ιστορικού συλλόγου στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Επιπλέον, με κάθε νέο πακέτο OTE TV, μόνο με 19,90€/μήνα, οι συνδρομητές αποκτούν δωρεάν τον αποκωδικοποιητή αξίας 120€ για να παρακολουθούν τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.germanos.gr.

Για να είσαι πάντα κερδισμένος… ΓΕΡΜΑΝΟΣ και είσαι μέσα![1] Αφορά νέα σύνδεση ΟΤΕ TV Μέσω Conn-x ή Μέσω Δορυφόρου στα πακέτα family Pack ή full pack.