Ζήσε το πάθος σου με δώρα από τους παίκτες του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός του συλλεκτικού Nova in a Box στα Καταστήματα Forthnet. Tα δώρα θα μοιράσουν στους τυχερούς τα αστέρια του ΟΦΗ σε εκδήλωση που θα γίνει στο κατάστημα της Forthnet που βρίσκεται στην Λ. 62 Μαρτύρων 41.

Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός της Nova που έτρεξε από τα τέλη Σεπτεμβρίου και για ένα ολόκληρο μήνα στα Καταστήματα Forthnet και επέτρεπε σε όλους όσοι αποκτήσουν την ειδική συλλεκτική συσκευασία Nova in a Box με τα «διακριτικά» της ομάδας τους, να διεκδικήσουν 500 μεγάλα δώρα από τη Nova και ομάδες της Superleague!

Οι τυχεροί ανακοινώθηκαν μέσα από τα sites του Ομίλου Forthnet, www.forthnet.gr/omades-NIAB και www.nova.gr/gr/omades-NIAB. Τα δώρα περιλαμβάνουν: 170 εισιτήρια διαρκείας, 210 επίσημες φανέλες ομάδων, καθώς και 120 συνδρομές Nova Sports + Value για όλη την αγωνιστική περίοδο*.

Για τους οπαδούς του ΟΦΗ, μπορούν να επισκεφθούν τα Καταστήματα Forthnet Ηρακλείου, όπου την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου, στις 19:30, τα δώρα στους τυχερούς θα χαρίσουν τα αστέρια των δυο ομάδων!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook