Με Γιουβέντους κέρδισε το Πρωτάθλημα Pro Evolution Soccer στο Ηράκλειο ο 21χρονος Χάρης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μία μεγάλη σειρά από πρωταθλήματα στο δημοφιλέστερο ποδοσφαιρικό videogame έφτασε στο τέλος της στο Ηράκλειο αυτό το Σάββατο.

Το τελευταίο μεγάλο προκριματικό τουρνουά Loux Cola Pro Series στο Ηράκλειο ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο 21χρονος Χάρης Φίλης.

Δεκάδες παίχτες κατέβηκαν στο τουρνουά του Ηρακλείου τόσο από την Κρήτη όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα με στόχο την ανάδειξη του τοπικού πρωταθλητή και την πρόκριση στους Πανελλήνιους Τελικούς της 5ης σεζόν.

Ο μεγάλος τελικός κρίθηκε στους 3 αγώνες, όπου οι θεατές μπόρεσαν να απολαύσουν 2 ανατροπές. Ο Χάρης ο οποίος καθόλα τη διάρκεια του τουρνουά είχε ως επιλογή την Juventus, κέρδισε τον τίτλο και μια θέση στους τελικούς στην Αθήνα.

Οι τρεις πρώτοι του τουρνουά κέρδισαν δωροεπιταγές ενώ εξασφάλισαν από μία θέση στους τελικούς. Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες διαμόρφωσαν τη θέση τους στο ranking του PES League, κάτι που θα τους βοηθήσει με τη σειρά τους να διεκδικήσουν κι άλλες θέσεις στους τελικούς.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Pro Evolution Soccer σε διάφορες ελληνικές πόλεις φτάνει στο τέλος του ενώ οι τελικοί θα διεξαχθούν στις 7 Απριλίου στην Αθήνα.