Νew era: Ο ΣΠΟΡFM ήρθε στον Athletic και τους 104,2!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το πιο ολοκληρωμένο αθλητικό ραδιοφωνικό πρόγραμμα του Ηρακλείου ήρθε από το πρωί της Δευτέρας 3 Απριλίου.

Η νέα συνεργασία στα ερτζιανά του Ηρακλείου που αλλάζει το αθλητικό τοπίο κάνει πρεμιέρα από σήμερα. Οι κορυφαίες εκπομπές του γηπεδούχου σταθμούς της πόλης έρχονται μαζί με την κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας στη νέα συνεργασία που κάνει πρεμιέρα με ολοκαίνουργιο πρόγραμμα.

Συνδυάζει την κορυφαία ενημέρωση για την τοπική επικαιρότητα με τις αποκλειστικότητες, τα ρεπορτάζ και τις μεταδόσεις από την πρώτη αθλητική συχνότητα της Ελλάδας.

Μαζί σας και καθημερινά οι εκπομπές του Athletic Radio 104,2: Κάθε μέρα, Δευτέρα με Παρασκευή, η εκπομπή “Ανατροπή και Πέναλτι” με το Νίκο Μαρκάκη θα είναι μαζί σας τα μεσημέρια (14.00 – 16.00) ενώ την πρώτη ώρα (14.00 – 15.00) θα είναι και ο Μανώλης Θέμελης.

Η εκπομπή Θύρα 8 με τον Μανώλη Σαρρή, στο καθημερινό ραδιομαγκαζίνο του Athletic Radio 104,2 θα σας κρατάει καθημερινά παρέα – Δευτέρα με Παρασκευή – από τις 20.00 έως και τις 22.00

Συντονιστείτε από σήμερα, Δευτέρα 3 Απριλίου, στον Athletic bwin ΣΠΟΡ FM 104,2 για να μην χάσετε καμία είδηση και καμία αποκλειστικότητα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook