Εναλλακτικές προτάσεις θέρμανσης από την Υδρομετάλ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Και η θέρμανση στους ειδικούς! Η θέρμανση στην Υδρομετάλ!

Η εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης θα επιβαρύνει αυτό το χειμώνα ακόμη περισσότερο τα νοικοκυριά και μάλιστα μέσα σε ένα περιβάλλον κρίσης και βαθιάς ύφεσης. Με την εξίσωση στο 80% του φόρου του πετρελαίου κίνησης, οι καταναλωτές θα επιβαρυνθούν με 0,33 ευρώ ανά λίτρο πετρελαίου θέρμανσης (συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ).  Αυτό μεταφράζεται σε αύξηση του κόστους πετρελαίου θέρμανσης κατά τουλάχιστον 50%, κατά μέσο όρο στα 1.000 με 1.500 ευρώ,  το οποίο θα επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τα ελληνικά νοικοκυριά.

Σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον οι καταναλωτές έχουν ήδη ξεκινήσει να αναζητούν νέες οικονομικές λύσεις όπως φυσικό αέριο, ενεργειακά τζάκια, σόμπες ξύλου και pellet, αντλίες θερμότητας για υποβοήθηση του λέβητα πετρελαίου με δωρεάν ενέργεια από το περιβάλλον.

H υδρομετάλ μετά από συστηματική έρευνα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό διαμόρφωσε και διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα εναλλακτικών μορφών θέρμανσης με  προϊόντα ποιοτικά, ασφαλή, πιστοποιημένα και ευέλικτα, προσαρμοσμένα στην οικονομική δυνατότητα των καταναλωτών και στις υφιστάμενες εγκαταστάσεις θέρμανσης των νοικοκυριών.

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης και τεχνικής κατάρτισης των  επαγγελματιών συνεργατών προγραμματίζει για τον Σεπτέμβριο ενημερωτικές συναντήσεις-παρουσιάσεις για τους συνεργάτες της, επαγγελματίες υδραυλικούς . Οι  παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 13 και Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στις 18:30  στο εμπορικό κέντρο Εσταυρωμένου. Στις παρουσιάσεις αυτές οι συνεργάτες μας επαγγελματίες μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις εναλλακτικές προτάσεις θέρμανσης (αντλίες θερμότητας, τζάκια, λέβητες στερεών καυσίμων, σόμπες αέρος και υδραυλικές και λέβητες υγραερίου και ηλεκτρικούς).

  • Επιπλέον, εξειδικευμένο τεχνικό σεμινάριο με θέμα :

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ CARRIER TOSHIBA  Η  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα Εκπαίδευσης στις εγκαταστάσεις της ΒΙ.ΠΕ. Eισηγητές του σεμιναρίου θα είναι οι κ.κ. Πανάγος Δ., Μηχανολόγος Μηχανικός, Δ/ντής Πωλήσεων ΑΗΙ Carrier S.E. Europe Δικτύου Κεντρικής, Νότιας Ελλάδας & Κύπρου και  Προυσάλογλου Χ.,Μηχανολόγος Μηχανικός,  Carrier & Toshiba Heating Products Champion. Στους συμμετέχοντες επαγγελματίες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλο τον τεχνικό κόσμο ότι η χρήση των αντλιών θερμότητας για θέρμανση το χειμώνα αποτελεί την πλέον οικονομική λύση θέρμανσης για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Αλλά και οι καταναλωτές στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που διανύουμε, έχουν πλέον εξοικειωθεί με τις νέες εναλλακτικές μορφές θέρμανσης αναζητώντας  οικονομικές λύσεις όπως  τις αντλίες θερμότητας για αντικατάσταση ή υποβοήθηση του λέβητα πετρελαίου με δωρεάν ενέργεια από το περιβάλλον.

H υδρομετάλ με την πρόσφατη δυναμική συνεργασία της με την ΑΗΙ Carrier εξασφάλισε και προσφέρει την πλήρη γκάμα προϊόντων  Κλιματισμού, Ψύξης, Θέρμανσης με τα κορυφαία  στην αγορά ονόματα Carrier & Toshiba. Μια άρτια καταρτισμένη ομάδα μηχανολόγων μηχανικών, τεχνικών και ψυκτικών είναι εκπαιδευμένη για  να προσφέρει στους πελάτες μας επαγγελματίες και ιδιώτες ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης, ενημέρωσης, εγκατάστασης, συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης των Αντλιών Θερμότητας.

 Και η θέρμανση στους ειδικούς! Η θέρμανση στην Υδρομετάλ!

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΕΛΟΣ! Εναλλακτικές λύσεις θέρμανσης  από την Υδρομετάλ.

H Υδρομετάλ,  η πρωτοπόρος κρητική εταιρεία με 40χρονη εμπειρία προσφέρει όλες τις εναλλακτικές  μορφές  θέρμανσης για εξοικονόμηση έως και 80% στο κόστος θέρμανσης.

  • Aντλίες θερμότητας  Carrier, Toshiba. Η πλέον αξιοπιστη και οικονομική λύση  για νέες ή           υφιστάμενες εγκαταστάσεις θέρμανης.
  • Ενεργειακά τζάκια
  • Λέβητες συμπυκνωμάτων και  στερεών καυσίμων,
  • Σόμπες αερόθερμες ή υδραυλικές, ξύλου ή pellet

Προϊόντα ευρωπαϊκής κατασκευής, πιστοποιημένα, ασφαλή, φιλικά προς το περιβάλλον και  πάντα με την τεχνική μελέτη και υποστήριξη της Υδρομετάλ.

 Και η θέρμανση στους ειδικούς! Η θέρμανση στην Υδρομετάλ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook