DEKOHO.COM: σημαντική η συμβολή της στην ελληνική τουριστική κίνηση

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

H Dekoho.com Μόνο μέσα σε λίγους μήνες πιλοτικής λειτουργίας κατάφερε να προσελκύσει έναν ιδιαίτερα υψηλό αριθμό τουριστών σε ελληνικούς προορισμούς.

Η DEKOHO.COM, η νέα παγκόσμια μηχανή Online αναζήτησης ταξιδιωτικών προορισμών, κατάφερε να προσελκύσει, μέσα σε διάστημα λίγων μόνο μηνών, 150.000 τουρίστες σε ελληνικούς προορισμούς. Υπενθυμίζουμε ότι η DEKOHO.COM προς το παρόν λειτουργεί πιλοτικά, οπότε δεν έχει αναδείξει ακόμη το μεγαλύτερο μέρος των δυνατοτήτων της.

Χάρη στις στρατηγικές ενέργειες marketing της εταιρείαςμε πρωτεργάτη στο τομέα εμπορικής πολιτικής και μάρκετινγκ. τον γνωστό επιχειρηματία του τουρισμού Μανο Κουκακη, η DEKOHO.COM κατάφερε στο διάστημα από την έναρξη της, τον περασμένο Μάιο, μέχρι τις 20 Οκτωβρίου να προσελκύσει 150.000 τουρίστες, οι οποίοι επέλεξαν τη χώρα μας και τα ελληνικά ξενοδοχεία για τις διακοπές τους. Ο ιδιαίτερα υψηλός κύκλος κρατήσεων αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για την επιτυχία της εξαιρετικής εφαρμογής που χρησιμοποιεί η DEKOHO.CΟΜ, η οποία σχεδιάστηκε και στήθηκε και  από Έλληνες προγραμματιστές.

Λίγες εφαρμογές έχουν καταφέρει να διαγράψουν τόσο επιτυχημένη πορεία κατά την πιλοτική τους λειτουργία (αντίστοιχα δείγματα έχουν καταγραφεί μόνο για εφαρμογές τύπου facebook). Το γεγονός αυτό έχει προσελκύσει ήδη το ενδιαφέρον στελεχών από τη Silicon Valley, τη Μέκκα της τεχνολογίας.

Η DEKOHO.COM από τις 20 Οκτωβρίου εκτελεί εργασίες στο site της προκειμένου να κυκλοφορήσει την τελική έκδοση τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου του 2014. «Από τον Ιανουάριο θα δούμε το 100% των δυνατοτήτων της εφαρμογής αφού θα έχουν μπει σε λειτουργία και πρωτοποριακά συστήματα, τα οποία θα διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τον ταξιδιώτη στις επιλογές του» δήλωσε σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Μάνος Κουκάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook