Η Forthnet συγχαίρει τον ΟΦΗ για την άνοδό του

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν τα καταστήματα της Forthnet στο Ηράκλειο συγχαίρουν τον ΟΦΗ για την επάνοδό του στη Σούπερ Λιγκ και παράλληλα εύχονται ώστε η νέα χρονιά να είναι το ίδιο πετυχημένη με αυτήν των προηγούμενων χρόνων.

Ως γνωστόν ο Όμιλος Forthnet δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη ευαισθησία στο χώρο του αθλητισμού, στηρίζει την προσπάθεια των συλλόγων, έχει δημιουργήσει βραβεία θεσμούς, στο βόλεϊ, το πόλο, το ποδόσφαιρο. Μέσω της Nova στηρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, επενδύοντας στο ελληνικό πρωτάθλημα της Superleague, ενώ πρόσφατα έγινε «Επίσημος Υποστηρικτής» της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των Ανδρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, το Δ.Σ., στον προπονητή και πάνω απ’ όλα στους παίκτες και τον κόσμο του ΟΦΗ για την επάνοδο της ομάδας στην Super League όπου είναι και η φυσική θέση της. Ευχόμαστε τη νέα χρονιά ο ΟΦΗ με τις κατάλληλες κινήσεις να πραγματοποιήσει πορεία ανάλογη της ιστορίας του στη μεγάλη κατηγορία. Η πόλη μας έχει ξανά δύο ομάδες στην κορυφαία κατηγορία! H Super League έχει ανάγκη τις δυνατές και ιστορικές επαρχιακές ομάδες, όπως τον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη ώστε το κορυφαίο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της χώρας μας να είναι ανταγωνιστικότερο και συναρπαστικότερο για όλους τους φιλάθλους!

Καταστήματα Forthnet Ηρακλείου Κρήτης».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook