Πρώτος νεκρός από κορονοϊό και στην Κρήτη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γερμανός καθηγητής ένα από τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα από τα συνολικά 8 στην Κρήτη, δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη που έδινε με τον ιό και τελικά απεβίωσε. 

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ένας  ηλικιωμένος άνδρας από την Ξάνθη αποτέλεσε τον 21ο νεκρό στην Ελλάδα, χωρίς όμως να σε αυτά να έχει προστεθεί ο θάνατος του Γερμανού καθηγητή στην Κρήτη. Συνολικά ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας ανέβηκε στους 22, ενώ στις 18:00 αναμένεται κι η επίσημη ενημέρωση από τον Εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας, λοιμοξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γερμανός καθηγητής, αποτέλεσε ένα από τα πρώτα κρούσματα με κορονοϊό στην Κρήτη, είχε επισκεφτεί το νησί μας, στα πλαίσια σεμιναρίων στο τμήμα Χημείας, του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Γερμανός καθηγητής, είχε διαγνωστεί με κορονοϊό στις 12 Μαρτίου, ενώ νοσηλεύτηκε  στο ΠΑΓΝΗ μια εβδομάδα μετά. Πριν από 4 ημέρες ήταν διασωληνομένος, κι ενώ όλα έδειχναν με βάση τις ιατρικές εξετάσεις, πως η πορεία της υγείας του, τις 2 τελευταίες ημέρες, ηταν βελτιωμένη, τελικώς δεν τα κατάφερε και απεβίωσε σήμερα.

Πηγή: Politica.gr