Σήμερα η κηδεία του Γιάννη Ιωαννίδη – Σε λαϊκό προσκύνημα στο «Αλεξάνδρειο» η σορός του

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γιάννης Ιωαννίδης: Το απόγευμα της Παρασκευής (6/10) θα τελεστεί η κηδεία του στη Θέρμη. Σε λαϊκό προσκύνημα στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο» η σορός του «ξανθού» από το μεσημέρι.

Μέρα συγκίνησης για τη Θεσσαλονίκη, καθώς θα αποχαιρετήσει για πάντα, όπως και η υπόλοιπη Ελλάδα, τον Γιάννη Ιωαννίδη. Ο «ξανθός» του ελληνικού μπάσκετ, που «έφυγε» σε ηλικία 78 ετών, θα οδηγηθεί το απόγευμα στις 17:00 στην τελευταία του κατοικία στη Θέρμη. Πριν, όμως, από αυτό, η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο «Αλεξάνδρειο».

Στο γήπεδο όπου έγραψε χρυσές σελίδες ιστορίας με τον Άρη, είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής της μεγάλης ομάδας τη δεκαετία του ’80. «Η απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη συγκλόνισε το πανελλήνιο και φυσικά την οικογένεια του ΑΡΗ. Λίγο πριν συνοδευτεί στην τελευταία κατοικία του, δεν είναι δυνατόν να μην επισκεφθεί για τελευταία φορά το “σπίτι” του.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea καλεί τους φίλους της ομάδας αύριο στις 15:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, για να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον ανυπέρβλητο “Ξανθό”, η σορός του οποίου θα βρεθεί στο γήπεδο που δόξασε και δοξάστηκε, πριν την ταφή του στα κοιμητήρια Θέρμης.

Το “παρών” στο Αλεξάνδρειο θα δώσουν η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, σύσσωμη η ομάδα μας, καθώς και παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές που συνέδεσαν το όνομά τους με τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Όλοι στο “Παλέ” για να αποχαιρετήσουμε τον θρυλικό “Ξανθό” όπως του αξίζει, στο “σπίτι” του!», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Άρη.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook