Επεισόδια στον Ρέντη: Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης στον 31χρονο αστυνομικό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το πρωί της Κυριακής, η ΕΛΑΣ ενημέρωσε πως συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης με ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό. Πρόκειται για 18χρονο, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.

Στα χέρια των ανθρώπων της ΕΛΑΣ βρίσκεται ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης στον 31χρονο αστυνομικό στη διάρκεια των επεισοδίων στον Ρέντη, το βράδυ της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, πρόκειται για 18χρονο, ο οποίος -κατά την σύλληψή του- ομολόγησε μάλιστα την πράξη του, σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού, έξω από το “Μελίνα Μερκούρη”.

Νωρίτερα την Κυριακή (10/12) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε στην καταπολέμηση της οπαδικής βίας και στις ανακοινώσεις μέτρων που αναμένονται την Δευτέρα: “Όσο δύσκολη κι αν είναι η καταπολέμηση της λεγόμενης οπαδικής βίας, εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και τον αγώνα για να νικήσουμε σε αυτήν την μάχη”.

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν το μεσημέρι του Σαββάτου (9/12) ο 31χρονος αστυνομικός εξακολουθεί να βρίσκεται σε καταστολή και νοσηλεύεται διασωληνωμένος. στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Πειραιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook