Σαρρής

Gentikoule.gr / 21/09 01:03

Δεν σας αξίζει ο Σίμος

Για να βάλουμε σε μια σειρά τα πράγματα για τον Σίμο. Να κριθεί για αγωνιστικά ζητήματα και πως ορισμένοι θα βαρεθούν να τον βλέπουν. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Μανώλης Σαρρής / 14/09 10:17

Το ανησυχητικό είναι ο ΟΦΗ του 60′ – 90′

Οι ανορθογραφίες της πρεμιέρας, οι ελλείψεις μεσοεπιθετικά και το ματς της Πέμπτης κόντρα στον Απόλλωνα. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 02/09 10:57

O OΦΗ και οι “κουμπάροι” από την Κύπρο

Οι ιδιαιτερότητες του αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού είναι πολύ περισσότερες από ότι θα περιμέναμε για ένα ευρωπαϊκό ματς του ΟΦΗ. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 28/08 12:46

Ένας καλός ΟΦΗ και μάλιστα χωρίς Μεγιάδο, Νέιρα

Η εικόνα του ΟΦΗ, για τα δεδομένα της εποχής, κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν ήταν κακή, ούτε μέτρια. Και μάλιστα χωρίς δύο από τους κορυφαίους παίκτες του. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 21/08 00:22

Ο ΟΦΗ, το πλάνο του και άρτζι μπούρτζι και λουλάς

Στην Ελλάδα δύο πράγματα είναι εύκολα: Να πουλάς παπά και να λες ότι έχεις ένα πλάνο. Το δύσκολο είναι να μην μένεις στα λόγια αλλά σε φάση υλοποίησης και ο ΟΦΗ το κάνει αυτό. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 26/07 18:25

Πάνε να κάνουν το πρωτάθλημα θίασο του Σεφερλή

Πάνω που είδαμε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με 14 ομάδες, ξαφνικά βλέπω τάσεις για να πάμε στις 18. Άρα, νέα κανονάκια αφού χωρίς τα λεφτά της Nova θα αρχίσουν να χρωστούν (πάλι) δεξιά και αριστερά. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 20/07 02:04

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον ΟΦΗ

Η χρονιά κρίθηκε πετυχημένη έτσι και αλλιώς με ένα μόνιμο “what if” εάν τα play offs γίνονταν τον περασμένο Μάρτη. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 13/07 10:11

To τέλος ενός κύκλου, εκκίνηση για τον επόμενο

Ένας χρόνος συμπληρώνεται στο γήπεδο για τον ΟΦΗ και το Σάββατο κόντρα στον Άρη ήρθε η καλύτερη ευκαιρία για να κλείσει ο κύκλος της πρώτης ομάδας της νέας εποχής. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.