Ερασιτέχνης

Μανώλης Σαρρής / 15/06 19:43

Μέσα στον Ιούλιο οι εκλογές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, oι εκλογές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ πρόκειται να πραγματοποιηθούν μέσα στον επόμενο μήνα. Ποια η διαφορά τους με όλες τις προηγούμενες αρχαιρεσίες.

Μανώλης Σαρρής / 25/05 17:28

Αποκάλυψη: Τέλος εποχής για Δανδάλη – οδεύει σε εκλογές ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ

Μετά από 7 ολόκληρα χρόνια ο Γιάννης Δανδάλης αποχωρεί από την προεδρία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ με τις πληροφορίες του Gentikoule να αναφέρουν πως ο ΑΣ θα προχωρήσει σε εκλογές μέσα στον Ιούλιο.

Gentikoule.gr / 06/04 19:49

Video | Οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής στέλνουν μήνυμα

Αυτές τις δύσκολες ώρες που ο πλανήτης μα ταλαιπωρείται από την πανδημία του κορονοϊού, κάποιοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να προσφέρουν στον πολίτη. Και το πυροσβεστικό σώμα με τα στελέχη του, που δίνουν τη δική τους μάχη, δημιούργησαν ένα video, με στόχο την προστασία κατά του κορονοϊού. “Προστατευόμαστε  … Read more

Gentikoule.gr / 10/03 11:43

Συνάντηση Ερασιτέχνη ΟΦΗ – Μενέλαου Μποκέα

Συνάντηση με τον δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα, είχε αντιπροσωπεία της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στο δημαρχείο Γαζίου, με σκοπό να τον ενημερώσει για το έργο, που επιτελείται στο σύλλογο, αλλά και τις αθλητικές εγκαταστάσεις, που διαθέτει, κάποιες απο τις οποίες, βρίσκονται στα όρια του Δήμου.

Gentikoule.gr / 05/06 17:17

Συγκινεί ο Παναγιώτης Σπυριδάκης

Με μια συγκινητική επιστολή του, ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Παναγιώτης Σπυριδάκης, ευχαρίστησε όσους του συμπαραστάθηκαν στον πρόσφατο χαμό της συζύγου του.

Μανώλης Σαρρής / 22/04 19:21

Σε ρυθμούς εκλογών μπήκε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ

Με επίσημη ανακοίνωση, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ έκανε γνωστό ότι την Τρίτη του Πάσχα θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. με σκοπό να ξεκινήσει τις διαδικασίες για τον ορισμό εκλογών.

Μανώλης Σαρρής / 24/03 20:59

“Έφυγε” ο Μανώλης Γιγουρτάκης

Ένα ιστορικό μέλος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και μέλος του Δ.Σ. ο Μανώλης Γιγουρτάκης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 62 χρονών.

Μανώλης Σαρρής / 24/01 13:28

Δανδάλης, Αντωνακάκης στην Γ.Σ. της ΠΑΕ

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης και ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Αντωνακάκης, θα εκπροσωπήσουν το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ.