Με τριάρα και 4Χ4 για τον ΟΦΗ 

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με το δεξί μπήκε στο 2016 η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ πετυχαίνοντας την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. 

Παρουσία 100 φιλάθλων του ΟΦΗ που αψήφησαν τον δυνατό αέρα, τα κορίτσια του Ζαφείρη Λατσούδη ξεπέρασαν το εμπόδιο της Ιεράπετρας παραμένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 7ου ομίλου της Γ Εθνικής γυναικών. 

Η Κοκοτσάκη με δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο απλοποίησε τα πράγματα για τον ΟΦΗ που στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου πέτυχε και τρίτο γκολ με την Χριστάκη. Ο ΟΦΗ δεν απειλήθηκε καθόλου από την Ιεράπετρα ενώ είχε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει και αλλά τέρματα. 

Δείτε το LIVE του παιχνιδιού

ΟΦΗ: Φραγκιαδάκη, Πρινιανάκη, Σηφάκη, Παπαδάκη, Αγγελάκη, Κουνάλη, Λάκο, Χριστάκη, Λιάπη, Κοκοτσάκη, Συλλιγάρδου.

Ιεράπετρα: Κτενάκη, Παναγιωτάκη, Χαλκιαδάκη, Μπεκιάρη, Ψαρουδάκη, Βασιλάκη, Γενόβα, Χαραλαμπάκη, Μπιλάλη, Χρονάκη, Παπαντωνάκη.

Σε εξέλιξη το ζέσταμα των κοριτσιών του ΟΦΗ.

15.32 / Σέντρα στο Γεντί Κουλέ

8′ Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ με την Χριστάκη να κάνει το σουτ και την τερματοφύλακα της Ιεράπετρας να αποκρούει.

Ο ΟΦΗ έχει την υπέροχη και την κατοχή της μπάλας στο πρώτο τέταρτο του αγώνα.

20′ Γκολ για τον ΟΦΗ! Η Κουνάλη έκανε το σουτ, απέκρουσε η γκολκίπερ της Ιεράπετρας και από κοντά η Κοκοτσάκη με πλασέ έκανε το 1-0.

25′ Καλή φάση για τον ΟΦΗ. Η Λάκο εκτέλεσε το κόρνερ και από κοντά η Αγγελάκη βρήκε την μπάλα με το σώμα αλλά έφυγε μόλις αουτ

30′ Δεύτερο γκολ για τον ΟΦΗ! Η Λάκο έκανε ωραία κάθετη πάσα για την Κοκοτσάκη που με πλασέ πάνω στην κίνηση πέτυχε το δεύτερο προσωπικό γκολ της ανεβάζοντας το σκορ στο 2-0 για τον ΟΦΗ.

42′ Ωραίο σουτ από την Λάκο με την μπάλα να φεύγει αουτ.

Ωραίο ποδόσφαιρο από τα κορίτσια του Ζαφείρη Λατσούδη που έχουν την κατοχή της μπάλας και θα φτάσουν με άνεση στην Τετάρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.

Τέλος ημιχρόνου: ΟΦΗ – Ιεράπετρα 2-0

16.32 / Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο 

47′ Δυνατό σουτ της Κοκοτσάκη απέκρουσε εντυπωσιακά η Κτενάκη

55′ 3-0 για τον ΟΦΗ! Η Λάκο έκανε την κάθετη πάσα, Η Λιάπη επιχείρησε το πλασέ και σε κενή εστία η Χριστάκη τριπλασίασε τα τέρματα του ΟΦΗ. 

Στον πάγκο του ΟΦΗ ειναι οι Σταματάκη, Βογιατζάκη, Αντωνακάκη, Κουμπανάκη, Σταμπουλή, Χρηστάκη, Μαυράκη.

64′ Μοναδική ευκαιρία για τον ΟΦΗ με την Λάκο μέσα από την μικρή περιοχή της Ιεράπετρας να σουτάρει ψηλά αουτ!

Μόνιμα στην επίθεση ο ΟΦΗ, δεν έχει απειληθεί καθόλου από την ομάδα της Ιεράπετρας που παραμένει σε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι. 

Πολιορκία του ΟΦΗ στην περιοχή της Ιεράπετρας με την Κτενάκη να αποκρούει συνεχόμενα σουτ των Λάκο και Κοκοτσάκη. 

Στα τελευταία λεπτά πλέον το παιχνίδι με το σκορ να παραμένει στο 3-0. Αρκετές χαμένες ευκαιρίες από τα κορίτσια του ΟΦΗ που έχουν βρει μια εντυπωσιακή Κτενάκη. Τον τίτλο του McPhee μοιράζονται Κοκοτσάκη και Κτενάκη. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook