“Ανατριχιαστικό συναίσθημα να παίζεις στο ‘Γεντί Κουλέ'”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η αθλήτρια του ΟΦΗ Γαβριέλα Συμεωνίδη μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την άνοδο στην Α’ Εθνική αλλά και το συναίσθημα του να πατάς το χορτάρι του “Γεντί Κουλέ”.

Αναλυτικά όσα είπε η Γαβριέλα Συμεωνίδη

Για την άνοδο στην Α’ Εθνική: “Δουλεύαμε για αυτό από την αρχή της σεζόν, δεν είχαμε άλλο στόχο. Οι κόποι μας ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο”

Για τις δύο συνεχόμενες ανόδους: “Επειδή παίζουμε σε μια ιστορική ομάδα, το να δημιουργηθεί γυναικείο τμήμα και θα προβάλει ακόμα περισσότερο τον σύλλογο. Πλέον, το όνομα του ΟΦΗ ακούγεται και στο γυναικείο ποδόσφαιρο και αυτό είναι ότι καλύτερο για τον ίδιο τον σύλλογο”.

Για την πρόκληση της Α’ Εθνικής: “Η πρόκληση είναι τεράστια και το γνωρίζουμε από τώρα. Έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε μελλοντικά, αρκετά κορίτσια έχουν παίξει στην κατηγορία όμως η πρώτη φορά είναι πρώτη φορά. Πιστεύω ότι με έναν καλό σχεδιασμό, τόσο μπάτζετ όσο και αγωνιστικό, θα είμαστε έτοιμες για να αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες και θα είμαστε ανταγωνιστικές”.

Για την παρουσία του κόσμου του ΟΦΗ: “Είμαστε από τις ελάχιστες ομάδες που παίζουν στην έδρα των ΠΑΕ. Είναι ανατριχιαστικό το συναίσθημα. Η παρουσία του κόσμου, ειδικά στο προχθεσινό παιχνίδι, και κάναμε τα αδύνατα, δυνατά να έρθει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που ήρθε”.

Για τις διαφορές που υπάρχουν σε σχέση με τις κατώτερες κατηγορίες: “Στις δύο χαμηλότερες κατηγορίες, πολλές ομάδες είναι νεοσύστατες εν αντιθέσει με εκείνες της Α’ Εθνικής. Η μπάλα που παίζουν είναι με κλειστά μάτια, άρα καταλαβαίνετε ότι δεν είναι εύκολο και σημαντικό ρόλο παίζει η χημεία της ομάδας”.

Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: “Αυτό που συνέβη φέτος είναι πρωτοφανές. Φέτος, προστέθηκαν πολλά κορίτσια και καταφέραμε να ενωθούμε, να βάλουμε όλα τα κορίτσια μέσα στην ομάδα και το αποτέλεσμα βγαίνει μέσα στο γήπεδο”.