Ξαφνική και γεμάτη ερωτηματικά παραίτηση Λατσούδη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια αγωνιστική μετά την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών, ο Ζαφείρης Λατσούδης παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ επικαλούμενος επαγγελματικούς λόγους και δημιουργώντας αρκετά ερωτηματικά με την απόφαση του.

Στον ΟΦΗ περίμεναν αρκετούς μήνες την ιστορική συμμετοχή της γυναικείας ομάδας στην Α’ Εθνική και η χρονιά ξεκίνησε με όνειρα καθώς κέρδισε στον Βόλο κάνοντας ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Ωστόσο το πρωί της Παρασκευής ο Ζαφείρης Λατσούδης ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΟΦΗ ότι παραίτειται επικαλούμενος επαγγελματικούς λόγους. Παρά τις προσπάθειες του Σήφη Κορωνάκη, ο Λατσούδης, που ανέλαβε τον ΟΦΗ από την Γ’ Εθνική οδηγώντας τον στην μεγάλη κατηγορία, ήταν αμετάπειστος εμμένοντας στην απόφαση του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στον ΟΦΗ δεν έδειχνε τίποτα ότι ο Λατσούδης πρόκειται να αποχώρησει και σίγουρα πρέπει να δοθούν απαντήσεις για τους λόγους – αλλά και για το χρονικό σημείο – που επέλεξε να αποχώρησει από την ομάδα αφήνοντας την “ακέφαλη” κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook