Κάτι τρέχει με την γυναικεία ομάδα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το σοβαρό λάθος που έγινε στην Λάρισα αποτέλεσε την αφορμή να έρθουν στην επιφάνεια αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίζει φέτος η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ.

Το πολύ σοβαρό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ θα μπορούσε να είχε στοιχίσει ακόμα περισσότερο αφού η ομάδα θα μπορούσε να υποστεί μέχρι και αφαίρεση βαθμών, σε περίπτωση που η ΑΕΛ δεν μπορούσε να βοηθήσει τα κορίτσια του Κώστα Παντζαρίδη. Ωστόσο, από ότι φαίνεται και όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, η γκάφα (που ευτυχώς δεν κόστισε αφαίρεση βαθμών) είναι η κορυφή του παγόβουνου για όσα συμβαίνουν στην γυναικεία ομάδα του ποδοσφαίρου.

Αρχικά όλα ξεκινούν με την αποχώρηση του Ζαφείρη Λατσούδη. Ο πρώην, πλέον, τεχνικός του ΟΦΗ αποχώρησε μια εβδομάδα, μετά τη νίκη που πέτυχε η ομάδα στον Βόλο, αφού ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής. Ο Λατσούδης δεν απάντησε ποτέ για ποιον λόγο αποχώρησε από τον ΟΦΗ ενώ κάποιες διαρροές που ανέφεραν ότι αυτό έγινε για επαγγελματικούς λόγους, αυτό απλά δεν μπορεί να συμβαίνει! Και ο λόγος είναι ξεκάθαρα ότι το τάιμινγκ της αποχώρησης του ήταν… άκαιρο καθώς το πρωτάθλημα είχε ήδη ξεκινήσει. Ο ίδιος ο Λατσούδης δεν απάντησε ποτέ γιατί αποχώρησε ενώ και από την πλευρά του τμήματος δεν δόθηκε ποτέ κάποια σοβαρή εξήγηση.

Μετά την αποχώρηση του Λατσούδη, εμφανίστηκαν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα. Oι πληροφορίες αναφέρουν πως αρκετές είναι οι αθλήτριες που έχουν σταματήσει να συμμετέχουν στις προπονήσεις και κατά συνέπεια απουσιάζουν από τα επίσημα παιχνίδια. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο ΟΦΗ ταξίδεψε για την Λάρισα έχοντας στην αποστολή τρία κορίτσια ηλικίας 15 χρονών (Παπακωνσταντή, Γεμιστού, Παπουτσάκη)!

Ασφαλώς και δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως δεν ισχύουν κάποιοι ψίθυροι που ακούγονται για την συνέχεια του πρωταθλήματος και για την παρουσία του ΟΦΗ που πλέον κοσμεί με το όνομα του την μεγάλη κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου ενώ έχει στις τάξεις του και αθλήτριες που αγωνίζονται στην Εθνική Ελλάδας όπως η Κυδωνάκη και η Κοκοτσάκη.

Είναι δεδομένο ότι πλέον η συμμετοχή του ΟΦΗ στην Α’ Εθνική γυναικών αυξάνει και τις απαιτήσεις ώστε το όνομα του συλλόγου να παραμένει ψηλά και εικόνες όπως οι χθεσινές στην Λάρισα δεν τιμούν σε καμία περίπτωση εκείνους που βρίσκονται στο “τιμόνι” της γυναικείας ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook