Ντροπή, ο ΟΦΗ δεν κατεβαίνει στον αγώνα με την Δράμα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μαύρη σελίδα για το όνομα του συλλόγου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ ενημερώθηκαν ότι δεν θα ταξιδέψουν για τον αγώνα με τις Αμαζόνες.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, στην προπόνηση της Τετάρτης που έγινε στο “Βαρδινογιάννειο” οι αθλήτριες και το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ ενημερώθηκαν ότι – παρότι έχει οριστεί από την ΕΠΟ – η ομάδα δεν θα κατέβει να παίξει στο παιχνίδι με τις Αμαζόνες Δράμας για την 18η αγωνιστική της Α’ Εθνικής. Μέλη της διοίκησης ενημέρωσαν τις αθλήτριες ότι ο ΟΦΗ δεν θα πάει στην Δράμα και επικαλέστηκαν ως αιτία το ότι δεν βρήκαν αεροπορικά εισιτήρια για την Θεσσαλονίκη. Κάτι που βεβαίως ανήκει στα όρια της γελοιότητας από την στιγμή που η ΕΠΟ έχει ορίσει τα παιχνίδια εδώ και αρκετούς μήνες. Έτσι, ο ΟΦΗ θα μηδενιστεί και θα τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών.

Το θέμα είναι ότι αυτή η πράξη αποτελεί ντροπή για το όνομα του ΟΦΗ και παράλληλα είναι μια τεράστια έλλειψη σεβασμού απέναντι στις αθλήτριες που απέμειναν να αγωνίζονται τιμώντας την φανέλα της ομάδας και δίχως να έχουν κανένα προσωπικό όφελος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook