“Ο ΟΦΗ γνώριζε το πρόγραμμα από τον Σεπτέμβρη”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

To Gentikoule επικοινώνησε με την ΕΠΟ που τόνισε ότι δεν αναβάλλεται το παιχνίδι με τις Αμαζόνες Δράμας και η τύχη του θα κριθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή.

Όπως αναφέραμε σε χθεσινό μας ρεπορτάζ, οι αθλήτριες του ΟΦΗ – την ώρα που δίνουν την μάχη τους μέσα στα γήπεδα για να διατηρηθεί η ομάδα στην Α’ Εθνική – ενημερώθηκαν ότι η ομάδα δεν θα ταξιδέψει για την Δράμα όπου την Κυριακή αντιμετώπιζε τις Αμαζόνες στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Τα μέλη της Διοικούσας τις ενημέρωσαν ότι η ομάδα δεν ταξιδεύει για την πόλη της Μακεδονίας καθώς δεν μπόρεσαν να βρουν εισιτήρια και κατά συνέπεια ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί το ταξίδι.

Σήμερα, το Gentikoule επικοινώνησε με τα γραφεία της ΕΠΟ προκειμένου να ενημερωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Όπως μας είπαν στελέχη της Ομοσπονδίας, ξεκινώντας από τα βασικά, ότι ο αγώνας με τις Αμαζόνες δεν θα αναβληθεί αφού έχει ήδη οριστεί για να γίνει την Κυριακή. Κατά συνέπεια, ο ΟΦΗ από την στιγμή που δεν θα ταξιδέψει για την Δράμα, θα χάσει το παιχνίδι 3-0 α.α. και θα του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί. Αυτό βέβαια, πρέπει να πούμε, ότι θα ξεκαθαρίσει στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ όπου ο ΟΦΗ πρέπει να αποδείξει ότι όντως δεν πρόλαβε να προμηθευτεί αεροπορικά εισιτήρια.

Ωστόσο, στην ερώτηση του αν υπάρχει φόβος να μηδενιστεί ο ΟΦΗ και κατά συνέπεια να υποστεί τις ανάλογες κυρώσεις η απάντηση των ανθρώπων της ΕΠΟ ήταν με λίγες λέξεις: “Στον ΟΦΗ γνώριζαν το πρόγραμμα από τον Σεπτέμβρη. Δεν έπρεπε να μεριμνήσουν από τότε να κλείσουν τα εισιτήρια αφού γνώριζαν την ακριβή ημερομηνία της αγωνιστικής;”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook