Μοναδικός στόχος της ομάδας η επιστρΟΦΗ στην Α’ Εθνική

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής
Με ένα δυνατό τιμ και χορηγό τον επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη, προχωράει δυναμικά η ποδοσφαιρική ομάδα γυναικών του ΟΦΗ, η οποία αγωνίζεται στη Β’ Εθνική, είναι πρώτη στον όμιλο της και πηγαίνει φουλ για άνοδο ξανά, στην Α’ Εθνική.

Τα μέλη της Επιτροπής που έχει συσταθεί και «τρέχουν» την γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ, συναντήθηκαν την Τετάρτη (30/1), με το προεδρείο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και τους ανέλυσαν το πλάνο τους, για τα επόμενα χρόνια, με στόχο την άνοδο της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ στην Α’ Εθνική, αλλά και την σταθεροποίηση της, σε αυτήν.

Όπως τόνισαν, η ομάδα σήμερα στηρίζεται οικονομικά απo τον επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη, ο οποίος είναι πολύ κοντά στην προσπάθεια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ.

Ηταν μια συνάντηση γνωριμίας της επιτροπής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, με το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στην οποία συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, καλωσόρισε την Επιτροπή που έχει συσταθεί και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της.

Στην συνάντηση εκ μέρους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, συμμετείχαν ο πρόεδρος Γιάννης Δανδάλης και οι κ.κ. Παναγιώτης Αντωνακάκης, Μιχάλης Σπαγουλάκης και Κώστας Βαρβεράκης.

Την επιτροπή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, απαρτίζουν οι: Μανόλης Κανάκης, Αντώνης Παπαδάκης. Μαρία Σμαργιανάκη, Μαρία Τζιράκη, Αντώνης Οικονομάκης, Μιχάλης Μαυράκης και Ανδρέας Κοσκινάς.
Προπονητής και «ψυχή» της ομάδας είναι ο Δημήτρης Χωματάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook