Σήμερα η απονομή της κούπας στα κορίτσια του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, γιορτάζει στις 18.00 στο “Γεντί Κουλέ”, την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία και θα το κάνει με την φιέστα που διοργανώνει.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Η απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή στον 4ο όμιλο της Β’ Εθνικής, με αφορμή την άνοδο στην Α’ Εθνική, στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, θα γίνει σήμερα, Σάββατο 25 Μαίου στις 6μμ στο Γεντί Κουλέ.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, γιορτάζει την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία και θα το κάνει με την φιέστα που διοργανώνει.

Στην γιορτή αυτή του ΟΦΗ, θα γίνει η απονομή, για την κατάκτηση του τίτλου, στον 4ο όμιλο της Β’ Εθνικής, ενώ θα τιμηθούν από την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου:

-O Eρασιτέχνης ΟΦΗ, για την συμπαράσταση στο γυναικείο ποδόσφαιρο του ΟΦΗ.
-Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για τη νέα εποχή που διαγράφει.
-Το τμήμα βόλει του ΟΦΗ για την ιστορική άνοδο στην Α1.
-Το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ για την άνοδο στην Β’ Εθνική.
-Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κρήτης.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης, στις 6μμ θα γίνει ένα δίτερμα των ακαδημιών ποδοσφαίρου του ΟΦΗ (γενν. 2007-8).

Στις 6.30 θα ακολουθήσει ένα φιλικό παιχνίδι της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, με την Βασίλισσα του Νότου (ομάδα του Λασιθίου).

Αμέσως μετά θα γίνει η απονομή της κούπας στα κορίτσια του ΟΦΗ και κάποιες εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι διοργανωτές.

“Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Ελάτε να χειροκροτήσουμε τα κορίτσια μας!” αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.