Κάρτα ενίσχυσης από την γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με ανακοίνωση η Γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ ζητάει από τον κόσμο την οικονομική στήριξη με την κάρτα ενίσχυσης για την δύσκολη χρονιά που έρχεται στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, θα αγωνιστεί φέτος στην Α’ Εθνική γυναικών και η Διοικούσα Επιτροπή, που έχει αναλάβει την λειτουργία της ομάδας, ζητάει την οικονομική ενίσχυση των φίλων της ομάδας, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην μεγάλη πρόκληση, που έχει μπροστά της.

Μια πρώτη κίνηση, για την έλευση εσόδων, που θα πάνε αποκλειστικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι η έκδοση της κάρτας ενίσχυσης, της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ.
Το κόστος της κάρτας είναι 20 ευρώ και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, έχουν ήδη ξεκινήσει την διάθεση τους, σε φίλους του ΟΦΗ.

«Δείξε έμπρακτα την στήριξη σου, στην προσπάθεια των κοριτσιών μας στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών» αναφέρουν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ.

Το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής γυναικών θα ξεκινήσει τα μέσα του Οκτώβρη, ενώ η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, θα ξεκινήσει στις 26 Αυγούστου. #ofierasitechnis #ofiwomansoccer

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook