Γυναίκες ΟΦΗ: Πρεμιέρα με Λάρισα στο πρωτάθλημα

Eπιμέλεια:Κώστας Παπαδόπουλος

Έφτασε η ώρα για το… συγκρότημα του Δημήτρη Χωμανά να μπει στη “μάχη” του πρωταθλήματος αφού θα αντιμετωπίσει την Λάρισα.

Σέντρα λοιπόν στην Α’ Εθνική των Γυναικών με τον ΟΦΗ να φιλοξενεί την Λάρισα και να θέλει τη νίκη για να ξεκινήσει ιδανικά την χρονιά στην επιστροφή του στα… σαλόνια του πρωταθλήματος.

Άπαντες στην ομάδα έχουν δουλέψει όλο το καλοκαίρι για να δημιουργήσουν μια δυνατή ομάδα που θα μπορέσει να βγάλει τις δυσκολίες του πρωταθλήματος και αυτό το ματς με την Λάρισα είναι μια ευκαιρία για να το αποδείξουν.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Κυριακής (13:00) στο Ατσαλένιο και άπαντες στην ομάδα θέλουν την στήριξη του κόσμου.

Μάλιστα η Μαρία Αραβιάκη μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας λέγοντας:“Η Λάρισα είναι μια σκληρή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τη χρονιά και να παλέψουμε για το καλύτερο. Εχουμε κάνει καλή προετοιμασία και πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε μια καλή χρονιά. Στόχος μου είναι και φέτος να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Η ομάδα είναι σχεδόν ίδια με πέρσι, με κάποιες επιλεκτικές προσθήκες που έγιναν. Ο στόχος της ομάδας, είναι να παραμείνει στην κατηγορία και πιστεύω ότι μπορεί να το πετύχει. Θέλουμε τον κόσμο της ομάδας, να έρθει να βοηθήσει την προσπάθεια μας και θα προσπαθήσουμε να τον αποζημιώσουμε”.

Ενώ η Μαίρη Κοκοτσάκη δήλωσε: “κάθε παιχνίδι θα είναι δυνατό στην κατηγορία. Η Λάρισα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί, έχουε κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Στόχος μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία και θα προσπαθήσουμε με σκληρή δουλειά να τα καταφέρουμε”.