Μεταγραφή – βόμβα για τον ΟΦΗ με την Ιωάννα Χαμαλίδου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ δείχνει πως βάζει πλώρη για ψηλά στο πρωτάθλημα και προχώρησε σε μια μεταγραφή που ανεβάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ του.

Ο λόγος για την εν ενεργεία διεθνή αθλήτρια με την Εθνική Ελλάδας Ιωάννα Χαμαλίδου που μέχρι το προηγούμενο καλοκαίρι αγωνιζόταν στην Κύπρο και τον Άρη Λεμεσού. Πρόκειται για μια από τις πιο ταλαντούχες Ελληνίδες αθλήτριες που έχουν αγωνιστεί με επιτυχία στην Ευρώπη όπου μεταξύ των άλλων φόρεσε την φανέλα της Μπεσίκτας στην Τουρκία.

Πριν από λίγους μήνες η 26χρονη Ελληνίδα μεσοεπιθετικός επέστρεψε στην Ελλάδα όπου συμφώνησε με τις Αβάντες Χαλκίδας ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα που είχαν ως αποτέλεσμα την διάλυση της ομάδας έδωσαν την ευκαιρία στον ΟΦΗ να κινηθεί με πολύ μεγάλη ταχύτητα και κάτω από άκρα μυστικότητα να συμφωνήσει με την Ιωάννα Χαμαλίδου που βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο ενώ πρόκειται ν’ ανακοινωθεί και επίσημα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η μεταγραφή της Χαμαλίδου στον ΟΦΗ αποκαλύφθηκε μέσω της παρουσίας της γυναικείας ομάδας του συλλόγου στην ημερίδα που διοργάνωσε η ΠΑΕ για την πρόληψη και ενημέρωση κατά του καρκίνου του μαστού.

Η Ιωάννα Χαμαλίδου άρχισε την καριέρα της το 2011, όταν ήταν 15 ετών, στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Με τα «ασπρόμαυρα», η 26χρονη μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε επτά χρόνια, κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα, πέντε Κύπελλα Ελλάδος και την εμπειρία του να αγωνιστεί στα προκριματικά του γυναικείου Champions League.

Το 2018 «μετακόμισε» στην «κιτρινόμαυρη» πλευρά της Θεσσαλονίκης, αγωνιζόμενη για έναν χρόνο στον Άρη. Την επόμενη χρονιά έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα της κι άνοιξε τα φτερά της για το εξωτερικό και συγκεκριμένα για την Ισπανία και την Σαραγόσα έως το 2020 όταν κι επέλεξε να «κυνηγήσει» το όνειρό της στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Μπεσίκτας!

Ωστόσο, λόγω της πανδημίας αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Δόξας Δράμας, αλλά αντιμετωπίζοντας τα γνωστά πλέον προβλήματα της Covid-19, τον Ιανουάριο του 2020 επέστρεψε στην Ισπανία για την CD Badajoz στην δεύτερη κατηγορία της χώρας. Το καλοκαίρι του 2021 μετακόμισε στην Κύπρο και τον Άρη Λεμεσού ενώ πλέον θα φοράει τα ασπρόμαυρα του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook