Αφιέρωμα στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα κορίτσια του ΟΦΗ μπαίνουν στο γήπεδο την ερχόμενη Κυριακή και το Gentikoule παρουσιάζει την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ενόψει της έναρξης της Α’ Εθνικής.

Κάθε χρόνο και ψηλότερα – είναι το μότο του ΟΦΗ που φροντίζει με συνέπεια να το ακολουθεί έχοντας πλέον καθιερωθεί στα μεγάλα σαλόνια του γυναικείου ποδοσφαίρου της χώρας. Ήδη μετά από δύο χρονιές όπου η ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει άνετα την παραμονή της στην Α’ Εθνική, ακολούθησε η περσινή σεζόν που για λίγους βαθμούς δεν κατάφερε να πετύχει την είσοδο της στο Final Four όπου φέτος φιλοδοξεί να τερματίσει ακόμα ψηλότερα.

Ο ΟΦΗ που ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα την ερχόμενη Κυριακή από το γήπεδο του Αλμυρού στο Γάζι κόντρα στην ΡΕΑ θέλει να ξεκινήσει με το δεξί και είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία και για τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί εκεί και να δείξει την συμπαράσταση του στις αθλήτριες του Σταμάτη Μαματζάκη.

Η φετινή ομάδα θα παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ να έχει καταφέρει να κρατήσει σχεδόν όλο το περσινό ρόστερ του προχωρώντας σε λίγες αλλά ποιοτικές προσθήκες που το ενδυνάμωσαν ακόμα περισσότερο. Το καλό όνομα που έχει δημιουργήσει το τμήμα στον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου αλλά και το brand name του ΟΦΗ είναι στοιχεία που έπαιξαν το φετινό καλοκαίρι καθοριστικό ρόλο προκειμένου να προσελκύσει αθλήτριες που θεωρούνται ικανές να κάνουν την διαφορά ενώ δεν έλειψαν και οι μεταγραφές από το εξωτερικό όπως εκείνες της Ιρίνα Τοπάλ και την Ιωάννα Χαμαλίδου.

ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΟΦΗ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

1)Ελισάβετ Αποστολάκη
2)Γαλήνη Ζαχαρίου
3)Μαρίνα Ζάρι
4)Αγάπη Καλλέργη

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

5)Μαρία Κατιρτσίδου2
6)Ιωάννα Σηφάκη
7)Ελένη Παπακωνσταντή
8)Παρασκευή Κωνιωτάκη
9)Χαρούλα Πυθαρούλη
10)Αγγελική Κουκουλάκη
11)Τζοάννα Πάλη

ΜΕΣΟΙ

12)Βάσω Κυδωνάκη
13)Γεωργία Τριβυζάκη
14)Νάσια Πεΐου
15)Θεανώ Καραλουκά
16)Βαλέρια Ποστόλ
17)Μαρία Δαφέρμου
18)Ροδάνθη Αεράκη
19)Ελένη Μανιά

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

20)Νικόλ Ριμπάνσκα
21)Μαρία Αραβιάκη
22)Ιωάννα Χαμαλίδου
23)Λένα Νικηταρά
24)Ιρίνα Τοπάλ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook